Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy kell cigizni?

Hogy kell cigizni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 A kérdező kommentje:
képzel 15 vok és okosabb nélad te malac
2010. ápr. 6. 16:09
 42/85 anonim ***** válasza:
93%
én igazán nem akarok kötekedni de pár napja még 18 voltál :D
2010. ápr. 6. 22:17
 43/85 anonim ***** válasza:

Akárhány éves vagy :-) cigizni sehogy NEM KELL, de lehet ha van fizetésed amiből megvásárolod,és ezt a halálnemet szeretnéd választani,már mint a száj-gége vagy tüdőrákot.

Tehát: szádba veszed,meggyújtod és megszívod.Nem lenyeled gyomorra hanem tüdőre szívod,valószínűleg elszédülsz,mert oxigén dús levegő helyett mérget kap az agyad a véráramon keresztül.Ezt megszokja a test ,és nem szédül úgy később az ember. Mindig büdös lesz a szád ,a ruhád,és hamar ráncos az arcod. EZT SZERETNÉD ? Cigizni a fiatalok körében nyugat Európában ,már inkább ciki ,mint nem.

2010. ápr. 7. 13:41
 44/85 anonim ***** válasza:
100%

ezt a kis szaros gyereket xD

hogy kamuzik

először 18 most már 15 éves

ajajj remélem tüdőrákos lesz az a bzi fajtád xD

2010. ápr. 7. 20:48
 45/85 A kérdező kommentje:
meny a francba $
2010. ápr. 9. 17:47
 46/85 anonim ***** válasza:
Cigizni úgy kell, hogy meggyújtod miközben szvod. Ezután beszívsz valamennyit a szádba, nem mindjárt a torkodba, mert az megéget. A szádban tartodd fél-1 másodpercig, vagy ahogy jól esik, azután veszel egy mély levegőt, amivel lejut a tüdődbe, majd kifújod lassan. Ha még nem szívtál először kellemes szédülés jön rád. De ha hírtelen soakt szívsz, rosszul leszel.
2010. ápr. 23. 18:31
 47/85 anonim válasza:

hát nem tom!

én kb 13 voltam amikor szívtam egy szálat.

és nem szoktam rá..

szerintem ez egyén függő.

én pl. egyáltalán nem vok ellenkezőleg épp nyugodt fajta.

inkább az idegesebbek szoktak rászokni meg akik rossz társaságba vannak ahol mindenki cigizik ott előb-utóbb rászoksz

2010. ápr. 25. 00:42
 48/85 anonim ***** válasza:
vegyél mentolos cigit attól nem fogsz úgy fulladozni mint a normáltól (pl zöld BOND) és ha elősször cigizel ne szívj nagyot bele mert majd megdöglesz úgy fulladozol és a torkod is égeti kicsit
2010. máj. 3. 14:02
 49/85 anonim válasza:
fogod a cigit...meggyújtod...közbe szívod...szívsz a cigiből és veszel rá levegőt...másképp nem tudom megfogalmazni...ja és ne felejtsd el kifújni a füstöt
2010. máj. 11. 02:02
 50/85 anonim válasza:
89%
fogsz egy szál cigit beveszed a szádba.egy öngyújtóval meggyújtod a végét (közbe szívod ) aztán szívsz egyet, leszívod ameddig tudod és benntartod a füstöt,majd kifújod.ezt hívják letüdőzésnek.ha nem tüdőzöd le és úgy szoksz rá akkor szájrákot kaphatsz..ha letüdőzve szoksz rá akkormeg tüdőrákot szóval teljesen mindegy XD a lényeg hogy ne szokj rá:D 15éves vagyok és nem tudok leszokni..hidd el nekem,nem jó.
2010. máj. 30. 20:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!