Milyen elsőre cigizni?
első cigi után fájt a hasam(gondolom rosszul csináltam vmit)
2 cigi semmi különös csak idegeskedtem hogy mikor fogy már el:D
3 cigi után mondtam hogy nekem ez nem fog bejönni és azóta sem cigiztem...
Én az első szál előtt már tudtam, hogy hogy kell letüdőzni (előbb a szádba szívod a füstöt, majd veszel rá levegőt és azzal együtt szívod le a tüdődbe), ezért nem köhögtem, nem fulladtam."Simán lement" már az első slukk is.
Viszont annak ellenére, hogy a köhögés elmaradt,nem volt kellemes érzés,mert amikor a füst a gégémhez ért, úgy éreztem, hogy szinte szétfeszíti a torkomat.Én gyenge cigivel próbálkoztam szerencsére, úgyhogy nem éreztem annyira keserűnek, de azóta volt szerencsém erősebb cigikhez és alátámasztom, hogy iszonyú keserűek...És az ujjaid is büdösek lesznek utána.
Szóval nem volt akkora "élmény", hogy rászokjak a dohányzásra,max. évente egyszer elszívok az egyik barátnőmmel pár szál mentholos "hegyi levegő" kategóriájú (1 mg-os) Pall Mallt,és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!