Miért van a fűnek (marihuána) ekkora kultusza?
Én szívtam párszor, (igen, rendesen letüdőzve), de azon kívül, hogy kicsit fejbe vágott, meg enyhén "szédültem", nem sok hatása volt. És nem is tart sok ideig. Soha nem kellett tőle röhögnöm, nagyobb társaságban se.
Mindig rossz minőségű füvet szívtam, vagy nekem több kell az erőteljes hatáshoz?
Velem is ez van kb 2 éve, már az egész társaságnak ez az attrakció, hogy mennyit tudnak velem elszívatni úgy, hogy meg se érzem... hát akármennyit :D Néha icipicit megszédülök tőle, de az szerintem szimplán az, hogy nem oxigén jut a tüdőmbe, hanem füst.
Pedig a többiek igen jól szokták érezni magukat tőle..
Nincs olyan aki abszolút nem érzi.
Olyan van akinek esetleg jóval több kell, hogy érezze.
No meg nagyon sokan nem tudják hogy kell szívni, nembeszélve arról, hogy nagyon sok hulladék fű van, amitől a többiek is csak azt hiszik, hogy éreznek valamit, közben meg egy fenét..
Több olyan emberrel találkoztam már életem során, akik azt állították, hogy nekik nem hat úgy, meg nem érzik.
Érdekes mód amikor én csináltam egy cigit velük, és útmutatásommal kipróbálták, mind padlót fogott.
Csomószor azért éreztem rosszul magam, mert azthittem, hogy tényleg esetleg több kell nekik, hogy érezzék, és erősebbre is csináltam a cigit. Aztán kiderült, hogy egyszerűen nem volt szerencséjük jóféléhez, illetve hogy nem tudják hogyan is kéne szívni. Ennek aztán általában hányás, vagy teljes bekómálás lett a vége. :(
Elsősorban azt javasolnám, hogy ne próbálkozz. Azon kívül, hogy viszi a pénzedet, és hosszútávon elszigetelődést okoz, no meg talán előhozza a benned bujkáló pánikbetegséget, nemsok mindenre jó. Persze van egy kis kacagás, meg egy kis élvezkedés, hogy milyen jó a zene, meg lehet elmélkedni, de nembiztos, hogy megéri.
Ha viszont mindenképp érdekel a dolog, és letojsz minden mást, akkor elsőre ne cigibe tekertet szívjál, hanem tegyél egy rögöt egy pipába, sima öngyújtóval égesd kicsit, miközben óvatosan szívod a füstjét. Valószínűleg fogsz köhögni rendesen, de azt kéne elérned, hogy lent tudd tartani azt a kevés füstöt minél több ideig. 1-2 ilyen slukk bőven megteszi a hatását. Ha gagyi a fű, akkor kellhet 4-5. Ha meg átvertek, és az igazából csak vadkender, akkor életed végéig is szívogathatod, szédülésen kívül nem lesz más semmi.
Én úgy szívtam hogy nem vagyok dohányos (a cigi füstjét sem bírom). A füstje és az íze baromi kellemetlen volt először, aztán már egyre jobban kezdtem megszokni. A hatás nálam eleinte az volt, mintha kb. egy marék nyugtatót ettem volna. Utána egy nagyon kellemes érzés fogott el. Olyasmihez tudnám hasonlítani, mintha egy melegvizes jacuzziba másznál be, egy kiadós érzéki masszázs után. Aztán ez a "világbéke" hangulat. Ha valaki beleüvölt a képembe 5 cm-ről, az se hatott volna meg. Utána pedig nagyon jól aludtam.
Sajnos azért negatív hatásai is voltak nálam. Mivel kajás leszel tőle, én is azon kaptam magam, hogy mindent föl akarok zabálni, amit találok. Az a jellegzetes szag megragadt az orromban és még másnap is éreztem. Ráadásul másnap úgy éreztem magam, mintha lónyugtatót adtak volna be. Ezt leszámítva még mindig ezt tartom jobbnak, mint az alkoholt. De csakis mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!