Miben más marihuána hatása alatt lenni, mint alkohol hatása alatt?
Voltam már részeg, úgyhogy azt tudom milyen.
Miben hasonlít/tér el, ha bevagyok tépve?
sokmindetől függ, pl fontos hogy milyen fű, minőségben is és fajtájában is, vannak olyan típusok amik inkább felpörgetnek, beindítják a fantáziát, aztán vannak olyanok amik inkább lenyugtatnak . Az is számít hogy hogyan fogyasztod, pl a joint általában nem olyan erős mint ha bongból szívnád, a bongból sokkal több füstöt szívsz be egyszerre, így vigyázni kell vele, hogy ne szívj túl gyorsan egymás után belőle.
De a legfontosabb az összes közül, az elme állapotod, hangulatod stb. Ha egy jó társaságban vagy, és jól érzed magad, boldog vagy stb. akkor fű valószínűleg csak fokozni fogja ezt, könnyebben fogsz nevetni, kevésbé fogsz aggódni, persze ezt nem úgy kell elképzelni hogy vihogni fogsz végig, meglehet hogy fel sem fog tűnni neked, nem is fogod érezni konkrétan hogy be vagy tépve, csak utólog fogsz visszaemlékezni hogy mennyit röhögtél stb...
Ugyanakkor ha pl szomorú vagy, depressziós stb akkor rossz hatása is lehet, paranoiát okozhat, pánikrohamot, ilyenkor felgyórsulhat a szívverés és úgy általánosan furán érezheted magad.
Szóval ha kipróbálod valószínűleg csak simán ellazulsz tőle,jól fogod magad érezni, de ha esetleg rosszul éreznéd magad tőle, akkor semmi képp se ilyedj meg.. a legjobb ilyenkor ha lefeküdsz, lehunyod a szemed, és próbálsz lassan lélegezni és lenyugatatni magad.
Bárhogy is szívod, ne szívj egyszerre sokat, pl szívsz 1 slukkot a jointból vagy a bongból és utána vársz legalább 10 percet, mert néha idő kell hozzá hogy hasson, túl szívni meg hidd el nem akarod magad.
Nekem így lett tőle pánikrohamom egyszer, sokszor szívtam már előtte, de egyszer haveréknál volt bong, amit előtte még nem próbáltam. Megkínáltak, szívtam belőle, de mivel láttam hogy ők is egymás után szívják, akkor én is így tettem. Persze ők már rég óta szívtak szóval rájuk már nem hatott annyira, de mivel én még kezdő voltam és nem szívtam előtte bongból, ezért a 2 szívás egymás után soknak bizonyult. Elég kellemetlen tapasztalat volt, szóval vigyázni kell az ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!