Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit lehet csinálni helyette?

Mit lehet csinálni helyette?

Figyelt kérdés

Leszoktam egy hete a doháy nem kell ,de a mozdulat igen ,nem tudok mást csinálni ami nem káros ,de szenvedély és akárhol csinálhatom.

Tehát én valami másra akarok rászokni,ami nem visz a sírba

és akár mikor szórakozhatok vele.

2010. márc. 30. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Szotyizzál. Ismerek egy pár embert aki úgy szokott le. Csak ha hajlamos vagy rá akkor pattanásos leszel tőle :S
2010. márc. 30. 17:37
 2/7 anonim válasza:
0%
Szívjál faszt xD
2010. márc. 30. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, szotyi jó dolog, ráadásul egészséges is nagyon... vagy tökmag, amelyik jobban tetszik. Mondjuk én ilyenek nélkül szimplán letettem és kész. De ha majd eltelik 1-2 hónap, h nem gyújtottál rá, utána már nem fog érdekelni. Én legalábbis leszartam :D Sztem sokkal fontosabb, h mennyire vagy tudatos agyban, mintsem az, hogy tudatosan akarod "átszoktatni" magad másra. Akkor egész életben valaminek a függője leszel.

23/N

2010. márc. 31. 11:00
 4/7 A kérdező kommentje:
A második hozzászólónak üzenem,godolom te ezt tetted,a másik meg az a baj a szotyial ,hogy ey kisit tuskó dolog az utá köpköde égig ei,tudom mert most ezt siálo,de azért kösz.
2010. márc. 31. 20:01
 5/7 A kérdező kommentje:
A második hozzászólónak üzenem,godolom te ezt tetted,a másik meg az a baj a szotyival ,hogy egy kicsit tuskó dolog az utcán köpködve végig menni,tudom mert most ezt csinálom,de azért kösz.
2010. márc. 31. 20:02
 6/7 anonim válasza:

nyalóka, ropi.

vagy a papám például fogvájót rágott mikor leszokott.

bár az picit fura lehet például egy tárgyalóteremben, vagy az iskolában :)

2010. ápr. 5. 01:23
 7/7 anonim válasza:
egyik ismerősöm azt szokta csinálni, hogy beveszi a szájába a cigit de nem gyújtja meg.(: ezzel teljesen ugyanolyan mozdulatokat csinál csak nem káros.:D
2010. ápr. 12. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!