E cigiről? Mért nincs íze? Mit kell cserélni?
Figyelt kérdés
Vettem régen egy e cigit 0-ás nuttelás löttyel és nagyon finom volt. Sajnos elfogyott (avval akartam letteni a cigit) meg cserélni kellet a belselyét a szálas valamit talán porlasztó nem tudom lényeg hogy égetett. Szereztem 12-es nuttelás lötyött és nem volt íze csak minimálisan. Most újra elő vettem csak ezt szívom és vettem egy witchcraft erdeigyümölcsös cuccot és alig van íze már kimostam ahogy kell meg minden de semmi. Anyira bosszant hogy nem érzem úgy az ízét mint az elején :( Az első olyan volt mintha nutellába haraptam volna ezek meg mind a sokáig rágott rágó amit már alig érzel milyen.#elektromos cigi E-cigi
2016. febr. 1. 20:04
1/6 anonim válasza:
Lehet nem volt elég kimosni a kazánt, cserélni kell a fűtőszálat is. Az ilyen mogyorós/nutellás cuccok elég erős ízűek, a mosástól nem mindig jön ki.
Füstje van? Mert ha nincs, lehet el is pattant az a fűtőszál. Meg leégetted a fűtőszálról a mocskot? Van mikor rárakódik, és nem tud rendesen átizzani. Ekkor érdemes cserélni, vagy óvatosan izzítani és megpróbálni lekapargatni róla a megkérgesedett cuccot.
Én rendszeresen Witchcraftot használok mióta elindultak, és sosem volt vele ilyen bajom, hogy nem volt íze.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen gőzöl bàr szerintem nem anyira mint az elején. Elég sokat állt is lötyel együtt ezért gondoltam már rá hogy csere érett az egész az aksin kívül. Milyent érdemes venni erre az alapra ami 1200 as aksi asszem?
2016. febr. 6. 14:01
3/6 anonim válasza:
Az akksi milyen regi? Meg milyen tipusu? Feszultsegszabalyozos?
A mini nova nevu integralt kazant tudom ajanlani. En evek ota hasznalom. 1200assal is jol megy, most egy 1600asom van hozza, de ez szabalyozhato.
4/6 anonim válasza:
Most a kazanod milyen? Lehet eleg neki a futoszalcsere, ha lehet olyat benne.
5/6 A kérdező kommentje:
E vapor nem tudom az a alap e-cigi. Nem állítható plusz a szálas cucc már lett cserélve.
2016. febr. 7. 15:36
6/6 anonim válasza:
Hát, akkor így látatlanban nem tudom...a fűtőszálcsere után lett rosszabb? vagy az egész kazánt cserélted? Mert az is lehet, hogy vagy rosszul tekerted újra, meg a gyári fűtőszál nem a legjobb, nem szokta olyan sokáig bírni, mint amit te raksz bele. Lehet triviális, de az akksi fel van töltve rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!