Herbált (bio fü) lehet gyógyszertárban kapni?
Haverom mondta hogy alitollag az rgyik ismerose a gyogyszertarban vett ilyen "biofuvet".
En hulyesegnem tartom es vitaba is szalltam vele de oŐ kitartott az allitasa mellet.
Es csak azert teszem fel ezt a kerdest mert jobban belegondoltam az egeszbe es az jutott az eszembe h talan meg is lehet mivel h ez (az isten tudja h mert) legalis!
Szerintetek lehetseges vagy valaki vett mar gyogyszertarban?
A valaszokat elore is kosz!
Herbált nem lehet kapni. Viszont látnokzsályát elvileg van ahol lehet, aminek az elszívása bódító hatású lehet.
De annak nem sok köze van a herbálhoz. Max annyi hogy az is szét csap.
Eloszor is kosz a gyors valaszokat.
Elso: 1. a biofuvet idezo jelbe tettem amivel azt szeretem volna jelezni h a herbal az nem biofu.
2. Koszonom szepen az agodalmad de en eddig sohasem nyultam es nem is fogok nyulni tudatmodosito szerekhez...na jo csak reszben igaz ez mert hat az alkoholt nem vettem meg!
Csak azert kerdeztem meg mert hat ahogy mar leirtam a kerdesven csak kivancsi voltam h igaz-e.
Am en is igy gondoltam csak hat tulbonyolitotam a gondolatmenetem mint alltalaban :D
Masodik: kosz szepen a gyors valaszt de mivel nem tom mi az a latnok landzsá vagy micsoda meg hat nem elek az ilyesmivel nem is nagyon erint.
De meg1x kosz a gyors valaszt!
Bocsi most olvastam h zsálya
Nem tom h hogy jott ki h lándzsa szoval bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!