Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Felszámolják az összes e-cigi...

Felszámolják az összes e-cigi webshopot?

Figyelt kérdés
Úgy halottam hogy igen mivel már csak trafikban lehet majd vásárolni

2016. jan. 31. 15:06
 1/4 b4r4thg válasza:
Én is hallottam róla. Kérdés, hogy tudják ezt megtenni. Például ha magyar nyelvű webshop egy külföldi szerveren van, azzal valószínű nem tudnak mit kezdeni. Csinálnak mellé egy szlovák céget, aminek a raktára Magyarországon van, és tud úgy működni mint eddig.
2016. jan. 31. 15:10
 2/4 -H.- ***** válasza:

Május 20.-tól tilos lesz a belföldi netes kereskedelem, az összes magyarországra bejegyzett webshop lehúzhatja a rolót.

2017-től zárjegyes termék lesz a liquid, valószínűleg komoly adótartalommal.

Törvénytisztelő webshop nem fog neked szállítani Magyarországra, kérdés az, hogy lesz-e egyáltalán olyan trafik, amelyik árul liquidet, és ha igen, milyen áron.

2016. jan. 31. 16:07
 3/4 anonim válasza:

"az összes Magyarországra bejegyzett webshop lehúzhatja a rolót."

Ez kb a Magyar webshop-k 10%-a

2016. febr. 2. 22:40
 4/4 -H.- ***** válasza:

... és mivel a TPD az egész EU-ban érvényes lesz, így EU-n belülről sem fogsz tudni rendelni semmit.

EU-n kívülről jövő csomagot pedig, ha megfogják a vámon, büntetőjogi felelősséged tudatában nyilatkoznod kell arról, mit tartalmaz.

2016. febr. 5. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!