Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ray Ban rb5216 optikai keretet...

Ray Ban rb5216 optikai keretet hol tudnék rendelni neten? Linkelnétek egy webshopot?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Megnéztem, szállítanak Magyarországra is.

Vagy ebay:

[link]

De ott a barna színűt én nem láttam. Ott is olyat kell keresni, amit ide is elhoznak.

2011. jan. 5. 08:21
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen! a fundang ról szerinted kb hány forintba kerülne mire eljutna hozzám?
2011. jan. 5. 16:29
 3/5 A kérdező kommentje:
*fudang
2011. jan. 5. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Jajj, bocsi, elfelejtettem válaszolni. Sikerült megrendelni? Azért válaszolok: Szerintem ha regisztrálsz, és beteszed a kosárba, de még mielőtt véglegesíted, ott lesz valahol közötte, hogy kiválaszd, melyik országba szállítsák. Ott fogják kiírni valószínűleg az árát. (Itt még mindig meggondolhatod magad, ha sokallod.) De írhatsz nekik egy emailt is, biztos megmondják.

ebayről olyan 7000 Ft körül szokott lenni a szállítási költség Mo-ra, erre tippelnék a másiknál is.

2011. jan. 12. 10:26
 5/5 A kérdező kommentje:
számolgattam,és arra jutottam hogy ha ebay ről rendelnék akkor ugyanúgy 26 ezerbe kerülne,mintha bemennék a városba és megvenném a vision expressben:)a másikban amit mutattál,nem lehet kapni azt amit kinéztem.azért köszi:)
2011. jan. 12. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!