Miért ilyen jó cigizni?
Annyira jó rágyújtani, annyira jó érzés.
Más is így gondolja ezt?
Mennyit szívsz egy nap?
Mióta cigizel?
Hány éves vagy?
Én 18 vagyok, és 4 éve cigizek, napi 1 dobozt szívok:)
Nem a cigizés (volt) jó. Amikor még szívtam a társaság miatt szoktam rá és amikor a többiekkel kimentünk, kilógtunk mindég szívtuk és hülyéskedtünk, marhultunk.
Eszméletlen jó volt a suliban, a társaságban szórakozni és ehhez ez is hozzá tartozott.
Én 6-8 évig biztosan űztem az ipart, de egyedül nagyon rossz volt. Nem is csináltam egyedül.
Viszont a dohányzókkal, mindég minden társaságban összeverődtünk és haverok lettünk.
Naponta nem ment el egy doboz sosem. Főleg, hogy az osztálytársaimmal annyira szoros volt ez a fajta haverság, hogy mindég úgy mentünk ki, hogy egymást kínálgattuk. Mikor, hogy jött ki.
Már leszoktam, mert elsodródtunk egymástól, nem vagyok dohányzó társaságban. Nem is hiányzik a cigi, csak a haverok. :\
23/L
ez nekem is rejtély volt.
sosem értettem hogy ha valakinek nincs pénze ételre akkor miért veszi inkább a cigit meg mégis, és miértnem ételt vesz.
de ez még hagyján, sokan inkább cigit vesznek és a gyerek viszont akkor éhezik velük együtt.
számtalan ilyen családot látok, ahol a gyerek azért éhezik mert a szülők dohányoznak.
sosem értettem miért ilyen fontos a cigi?
mit ad amiért képes a gyerekét is inkább éheztetni???
elszívtam egy szál piros dobozos cigit, hogy megismerjem a hatását.
hatása viszont nem volt.
tehát végkövetkeztetésként rájöttem, hogy az ilyen szülők azért éheztetik a gyerekeiket mert csak.
mert miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!