Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért ilyen jó cigizni?

Miért ilyen jó cigizni?

Figyelt kérdés

Annyira jó rágyújtani, annyira jó érzés.

Más is így gondolja ezt?

Mennyit szívsz egy nap?

Mióta cigizel?

Hány éves vagy?

Én 18 vagyok, és 4 éve cigizek, napi 1 dobozt szívok:)

2016. jan. 30. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem a cigizés (volt) jó. Amikor még szívtam a társaság miatt szoktam rá és amikor a többiekkel kimentünk, kilógtunk mindég szívtuk és hülyéskedtünk, marhultunk.

Eszméletlen jó volt a suliban, a társaságban szórakozni és ehhez ez is hozzá tartozott.

Én 6-8 évig biztosan űztem az ipart, de egyedül nagyon rossz volt. Nem is csináltam egyedül.

Viszont a dohányzókkal, mindég minden társaságban összeverődtünk és haverok lettünk.

Naponta nem ment el egy doboz sosem. Főleg, hogy az osztálytársaimmal annyira szoros volt ez a fajta haverság, hogy mindég úgy mentünk ki, hogy egymást kínálgattuk. Mikor, hogy jött ki.

Már leszoktam, mert elsodródtunk egymástól, nem vagyok dohányzó társaságban. Nem is hiányzik a cigi, csak a haverok. :\

23/L

2016. jan. 30. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:
25%

ez nekem is rejtély volt.

sosem értettem hogy ha valakinek nincs pénze ételre akkor miért veszi inkább a cigit meg mégis, és miértnem ételt vesz.

de ez még hagyján, sokan inkább cigit vesznek és a gyerek viszont akkor éhezik velük együtt.

számtalan ilyen családot látok, ahol a gyerek azért éhezik mert a szülők dohányoznak.

sosem értettem miért ilyen fontos a cigi?

mit ad amiért képes a gyerekét is inkább éheztetni???

elszívtam egy szál piros dobozos cigit, hogy megismerjem a hatását.

hatása viszont nem volt.

tehát végkövetkeztetésként rájöttem, hogy az ilyen szülők azért éheztetik a gyerekeiket mert csak.

mert miért ne?

2016. jan. 31. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!