Hogyan kell cigizni?
Ez valami vicc?
16 éves vagy és még ,mindig úgy gondolod ,hogy ez a menő?
Tudod ,hogy lehetnél igazán ,nagy fiú vagy nagy lány.
Ha büszkén azt mondanád ,hogy kösz nekem kell ilyen szar én enélkül is megvagyok.
Ne haragudj ,de szerintem valami nincs rendben azzal aki azért cigizik ,mert szerinte az menő.
Tudom nem erre a válaszra vártál ,de NE akarj rászokni és próbáld meg észrevenni ,hogy nem ettől lesz valaki menő.
Kérdésre válaszolva:
A cigit úgy kell meggyújtani, hogy szívod, mert szívás nélkül várhátnál perceket, mire meggyulladna.
Aztán beszívod a füstöt, és veszel rá egy levegőt (=letüdőzöd) a szádon keresztül. Kb. 5-6 slukkonként megpöckölöd a cigit, hogy leessen a hamu. A végén eloltod és eldobod egy szemetesbe, vagy ha nagyon menő akarsz lenni, akkor eltaposod a földön.
Amúgy egyáltalán nem értem, hogy miért kell cigizned csak azért, mert ők cigiznek. Simán megmondod, hogy nem dohányzol, és kész. Nem hiszem, hogy fennakadnának ezen.
Azt a b'dösm'cskosk''vaéletbe... xDDD Gratulálok...
Erről most eszembe jutott, mikor múltkor mentem haza a vonattal, és mellettem utazott két lány (kb 14-15 évesek). Teljesen komolyan feltette a kérdést az egyik lány a másiknak, hogy mégis minek dohányzik. Erre szinte lefagyott a másik lány, és hebegve azt válaszolta, hogy: "háát, azt jobb ha nem tudod". Annyira rá volt írva az arcára, hogy csak menőnek hiszi magát tőle, de nem merte így kimondani...
De amúgy nekem is vannak dohányos ismerőseim, és szinte kivétel nélkül meg akartak már kínálni engem. Én mindenkinek azt válaszoltam, hogy nem dohányzom. És nem, nem égtem be előttük ezzel, szóval nem tudom, hogy téged ez miatt vajon milyen hátrányos megkülönböztetés érne, ha te is ezt mondanád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!