Szrintetek miért van az hogy manapság a tizenéves emberkék kezében bagó van? Mi jó ebben?
Manapság? Na ne viccelj, régen is kb az összes kamasz dohányzott. Egyfajta lázadás vagy felnőtteskedés vagy a fene tudja.
Ettől persze nem jó és nem egészséges. Értelmet pont annyit találsz benne, mint a bagózásban eleve. Semmit.
Azért van, mert a szülők basznak a gyerekeik fejére, a tizenévesek egy csomó lelki sérülést szenvednek és a cigarettázástól várják a megnyugvást. A kamaszkori depresszió és szárnybontogatás és még sok más tényező összeadódva a táptalaja az ifjúkori alkoholizmus, kábítószerfüggőség és cigarettafüggőség kialakulásának.
És a többségnek utána az egész életük el van szabva...
Az utolsó leírásával azonosulni tudok, és egyetértek vele.
18 éves lány vagyok. Én sem akartam rá szokni, sőt, néha még most is azt gondolom, hogy rá sem szoktam és bármikor kibírom, hogy ne gyújtsak meg egy szál cigarettát. Mégsem ellenállok, és nem próbálgatom, hogy most milyen volna, ha nem gyújtanék rá. Szóval gyanakszom, hogy még is rászoktam valamennyire.
Régebben jobban élveztem a cigit, kicsit megszédültem tőle, és érdekes volt.
Most már csak fájóan szédülök be, ha egyáltalán szédülök.
Büdös lesz tőle a kezem, szóval kell valami ami elnyomja a szagát (pl. kézfertőtlenítő, narancs).
Amíg azt az egy szál cigit szívom, elfeledkezem az összes problémámról és feladatomról, pláne ha valami kellemes zenét hallgatok közben.
De tényleg nem olyan jó, mint a legelején, és büdös, és, drága, és egészségtelen, és környezetszennyező, pláne, hogy a rengeteg parasztja a kuka mellett dobja a földre a cigijét.
Én is el szeretném hagyni, csak nem ezt a problémámat látom elsősorban a legnagyobbnak, és elsőre megoldandónak. És telik, múlik az idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!