Hogyan probaltatok leszokni a cigizesrol? Sikerult?
Hát kb nagyjából ez volt az én leszokási történetem,
a lényeg hogy te is több ponton támadj a nikotinfüggőség ellen!
Sok sikert!!!
Aki a hosszú választ írta, hogy csökkentetted?
Én is megpróbálkoztam ezzel nem rég az 1 doboz, helyett 5 szálat szívtam/nap. De azóta újra visszatornázódott, még egyből nem lehet baj, még egyből és most ugyanott tartok mint előtte. Ha napi egy szál cigit szívnék annak nagyon örülnék. Igazából nekem a sportolás se nagyon vált be, így is simán lefutok 6-7 km-t.
3 éve vagyok leszokóban. És nem állítom magamról, hogy nem vagyok dohányos! Sajnos ez ugyanolyan szenvedélybetegség mint a többi (alkesz, drog).
Néha-néha rágyújtanék!
Nekem nem jött be az egyre kevesebbet szisztéma! Segítséget kértem, a most „divatos” 20-30perces kezeléssel sikerült letennem! Persze egyén függő, mert a barátnőm is velem csinálta a kezelést, és neki nem sikerült!:-)
Ha belevágsz, sok sikert hozzá, és főleg kitartást!!!!!
A leszokásnak egyetlen hatásos, és eredményes változata van
az azonnali ön elhatározásból történő megoldás! 25 évnyi
dohányzásom alatt én is próbálkoztam a folyamatosan csökkenő trükkel, de ez nem volt igazán eredményes. Úgy másfél év múlva az egyik kolléga rávett, hogy szívjak el egy teszt cigit, aminek az lett az eredménye: vissza szoktam! Új fordulatként aztán egyből, azonnal hagytam
abba, és 3-4 év után kezdtem el undorodni a cigi füsttől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!