Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy vegyek cigarettát 16 évesen?

Hogy vegyek cigarettát 16 évesen?

Figyelt kérdés

Előre szólok: Tudom hogy káros. Mindenkit szépen kérek hogy ne 'anyáskodjon'.

Gondoltam arra, amit sokan csinálnak, hogy odalépnek egy idegenhez majd megkérik menjenek be a Demzeti Nohányboltba, etc.. Ezt sajnos nem nagyon merem.

Az is eszembe jutott hogy pár kilométerre az otthonomtól megszólítok egy hajléktlant, felajánlom neki hogy ha segít venni, szívesen odaadok 3-4 szálat.

A harmadik (végső) megoldás: megkérem a magántanárom. Tudom, nagyon-nagyon hülyén hangzik, de ő 15 évesen kezdett el dohányozni, szóval talán megértőbb lehet mint egy random Maris néni az utcán.

Szerintetek melyik megoldás lenne a legjobb (azon kívül hogy egyik sem)?

Köszönöm a válaszokat előre is. (:

2016. jan. 25. 14:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj én nem azt mondom neked, hogy ne cigizz. De amíg nem vagy rászokva, addig nem tudod, hogy abba tudod-e hagyni. Én is mondtam ilyet, aztán ma már úgy van, hogy ha egy napig nem tudok cigizni, akkor nagy baj van. Mivel a cigaretta nem okozz akkora örömöt, nem módosítja annyira a tudatott, így az ember sokat szív belőle.
2016. jan. 25. 22:25
 12/21 Lantos Szilvia ***** válasza:
100%
Önmagad vagdosását???? Úristen, nem kéne egy szakemberhez fordulnod hogy segítsen rendberakni a fejedet??? szerinted ez normális?
2016. jan. 26. 13:46
 13/21 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz, mert amúgy tudom hogy ez nem normális, kedves Szilvia :D
2016. jan. 26. 14:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Igazán tapintatos és segítőkész volt a kommented.

Nyilván csak bele akartál gázolni szegény lelkébe és nem segíteni...

Aki vagdos nem bolond vagy őrült oké?

2016. jan. 26. 20:58
 15/21 A kérdező kommentje:

Hát igen, ejnye bejnye! xD

Amúgy nem vettem sértésnek, inkább sertésnek.. ba dum tss

2016. jan. 26. 21:18
 16/21 Lantos Szilvia ***** válasza:
Nem sértésnek szántam, de ha valaki ilyeneket nyilvánosan kiír, hogy önmagát vagdossa és biztos benne, hogy le tud szokni a cigiről bizonyosan (ez még a kisebb gond)... hát ott van... amúgy nem írtam sem őrültet sem bolondot, sem hasonlót, úgyhogy ne oktass ki légyszives, ha meg nem tetszik, hogy valaki számára ez nem normális, akkor ne írd ki... a sertést meg visszavonnád, ha látnál, kedves érett, felnőtt ÚRIEMBER...
2016. jan. 27. 15:08
 17/21 Lantos Szilvia ***** válasza:
Ja és kedves... ha ez belegázolt a lelkébe, magának kereste, mert Ő csinálta, senki más... a tetteidért viselni kell a következményeket még csitriként is.. felnőttként totál másképp fogod látni, de így még a tojáshéjjal a popókádon inkább leosztasz másokat és félreérted az amúgy teljesen egyértelmű dolgot... nem baj majd felnősz...
2016. jan. 27. 15:11
 18/21 A kérdező kommentje:
Mit tetszik beszélni? xD
2016. jan. 27. 16:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Én 12 voltam amikor elkezdtem, meg tudlak érteni, szívás lehet ez a dohányboltos dolog, nekünk mindig volt a városban 4-5 idősebb boltos aki kiadta, de mostmár ez se működik:D Am ha kb 20-25 éveseket megkérsz ők megveszik neked, és nem fognak kérni belőle, max akkor ha kolisok, de ezt majd később megérted :D A hajléktalanokat én nem zavarnám ezzel, ahogy a tanárodat se, mert beárulhat ahogy írtad. Esetleg nincs egy segítőkész idősebb unokatesód aki ugyanúgy szeret tilosban járni? Nekem volt és elég sok mindenben segített amíg 18 nem lettem, alkohol, cigi, stb :)
2016. jan. 27. 23:50
 20/21 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nincs :(

Amúgy megoldottam tegnap :D

2016. jan. 28. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!