Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A munkahelyi dohányosok...

A munkahelyi dohányosok közösségrombolóak?

Figyelt kérdés

Minden irodaház aljában látok cigiző tömeget, és hallottam, hogy sok dohányos dolgozó csomó időt elfecsérel "céeszre". Ott aztán folyik a klikkesedés...

Most aztán parázok, hogy ha alkalmazottként kéne majd dolgoznom, akkor a munka egy rakás szar lesz, mert a társaság meló helyett folyton lent lóg.

Tapasztalatok?

2010. márc. 27. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Én nem dohányzom, tényleg folyton lent lógnak. Ugyanez van, a klikkesedés.. Amiből akkora haverság lesz, hogyha szólsz az egyiknek valamiért, jön a többi "cigis klikktag", (:DDD) mint a cigányok.
2010. márc. 27. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Na figyusz ! Én dohányzok, nálunk a munkát igy is ugy is el kell végezni, söt ha azt mondom klinikán dolgozom, akkor érthetö a dolog, én ugy oldom meg hogy az ebédszünetbe megyek, ( ami nincs mert mér is lenne ? )

meg elvégzem igy is a dolgom, 20 éve dolgozom és nagy becsülettel néznek rám, attol függöen h 4-5 szál cigi elmegy 1 nap.

Ha valaki dohányzik szervezze ugy a munkáját, hogy beleférjen amit elsziv az is, ne a munka rovására menjen, hát ennyi a titok.

Azért nem kell, mindenkit 1 kalap alá venni.

21 éve dolgozó egészségügyis.

2010. márc. 27. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és hogy közösségrombolok lennének ? Na mi csak ott tudunk találkozni, 1 kávé + 1 cigi, ennyi, mert nagyon sok a melo, ha nem cigiznék még ott sem lenne 2 mondat, hogy hogy vannak a kollégák.... elözö voltam.
2010. márc. 27. 20:45
 4/5 Tutujka ***** válasza:
57%

Én is dohányzom. Óránként egy szál vagy kettő belefér, mert nálunk annyira még nem szigorú ez a "rendszer".

Én nem vettem észre, hogy klikkesedések lennének, vagy valaki ellen összeesküvés.

Honnan jött ez?

Baromság.

2010. márc. 28. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
cöcöcö. :D nem éreztétek az iróniát. vagy nem erőltettem nagyon. első voltam, dohányzom.
2010. márc. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!