A munkahelyi dohányosok közösségrombolóak?
Minden irodaház aljában látok cigiző tömeget, és hallottam, hogy sok dohányos dolgozó csomó időt elfecsérel "céeszre". Ott aztán folyik a klikkesedés...
Most aztán parázok, hogy ha alkalmazottként kéne majd dolgoznom, akkor a munka egy rakás szar lesz, mert a társaság meló helyett folyton lent lóg.
Tapasztalatok?
Na figyusz ! Én dohányzok, nálunk a munkát igy is ugy is el kell végezni, söt ha azt mondom klinikán dolgozom, akkor érthetö a dolog, én ugy oldom meg hogy az ebédszünetbe megyek, ( ami nincs mert mér is lenne ? )
meg elvégzem igy is a dolgom, 20 éve dolgozom és nagy becsülettel néznek rám, attol függöen h 4-5 szál cigi elmegy 1 nap.
Ha valaki dohányzik szervezze ugy a munkáját, hogy beleférjen amit elsziv az is, ne a munka rovására menjen, hát ennyi a titok.
Azért nem kell, mindenkit 1 kalap alá venni.
21 éve dolgozó egészségügyis.
Én is dohányzom. Óránként egy szál vagy kettő belefér, mert nálunk annyira még nem szigorú ez a "rendszer".
Én nem vettem észre, hogy klikkesedések lennének, vagy valaki ellen összeesküvés.
Honnan jött ez?
Baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!