Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipázástól rosszullét?

Vizipipázástól rosszullét?

Figyelt kérdés
Nem először vizipipáztam ,de nagyon rosszul lettem. Fáj a fejem, zúg a fülem, szédülök, csillagokat látok. Mitől lehet? Ásvánnyal szívtam, nem dohánnyal.

2016. jan. 18. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges.Régen mikor még vizipipáztam egyszer volt kókuszos dohány.. Nah utána jót hánytam annyira rossz volt az egész..
2016. jan. 18. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
A fejfájás és a fülzúgás lehet természetes utána, ha sokat szívtatok. Sok füst jutott be a szervezetbe. Nem olyan egészséges sajnos. Legközelebb kevesebbet.
2016. jan. 18. 23:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ritkábban szívni belőle, legyen egy bő 20 másodperc (vagy több) legyen két szívás között. Szédülést, fejfájást okozhatott az, hogy túl sokat szívtál belőle egyszerre és nem kapott elég oxigént a szervezeted.
2016. jan. 19. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:
30%

Attól vagy rosszul, hogy fuldokoltál hosszú percekig te szerencsétlen. Füstöt szívtál be, amiben nincs - elegendő - oxigén, amire a szervezetednek szüksége lenne.

A vizipipa a legrosszabb amit tehetsz - akármennyire is osztják az észt a nagyonokos tizenévesek, hogy így egészséges, meg úgy szűri meg a füstöt a víz. Én az életem több, mint felét átdohányoztam, tudom, miről beszélek. Ne vizipipázz, ha nem vagy hülye

2016. jan. 20. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért ennyire szerintem talán nem vészes, de tényleg vigyázz vele és lényeg, hogy lehetőleg ne dohánnyal használd, mert az tényleg tud okozni károkat(az tévhit hogy teljesen megszűri a víz a dohányfüstöt, ugyanakkor az is, hogy eggyáltalán nem szűri meg, mert használat után a benne lévő víz elég durván elszíneződik a sok füst miatt,ez bizonyítja, hogy "valamennyire" megszűrődik.), de a sima gliceringőz és vizpára (köveknél,pasztáknál ezek keletkeznek) is tud bajokat okozni. (főleg úgy hogy heti 3-4 használat esetén már gyengülhet a tüdőnek a teljesítőképessége.) Halál emiatt még nagyon nem történt, de van rá példa, hogy valaki elájult mert túl kevés volt az oxigén a szervezetébe. Lényeg, hogy tényleg tarts a pipázásban mértéket.
2016. jan. 20. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!