Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Rajtam kívül érzi még valaki...

Rajtam kívül érzi még valaki ezt a torkában?

Figyelt kérdés
Amikor füves cigit szívok, kb 5perccel később úgy érzem, hogy nem kapok rendesen levegőt. Hallottam már több ismerősömtől is. De ha igen , akkor mitől van ez?

2015. máj. 25. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Képzeld, a füves cigitől van. Mi lenne ha nem szívnád.
2015. máj. 25. 22:42
 2/8 A kérdező kommentje:

De úgy értettem, hogy ez egy reális fizológiás hatás, hogy fulladok, vagy csak trippelem?

A THC váltja ki?

2015. máj. 25. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:
En multkor mikor Bongbol szivtam akkor erzeseim voltak, marmint hatfajas,nyakfajas,karfajas es ugy ereztem mintha 1 csepp viz menne le nagyon lassan a gyomromba ami hideg volt. Na es persze a bong az bong, erosen kohogtek a 4. hit utan:D
2015. máj. 25. 22:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, hogy a bongot nagy kezdőbetűvel írtad :D
2015. máj. 25. 23:00
 5/8 anonim válasza:
Ó, hát ez teljesen normális
2015. máj. 26. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam ilyet, max kapart a torkom a füsttől. De biztos, hogy nem fogsz tőle megfulladni, ne parázz rá, szerintem csak beképzeled.
2015. jún. 2. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ne parázz rá, mert ha ráparázol, csak sokkal rosszabb lesz.. :D Maradj nyugodt, kapcsolj be egy kis raggie-t és máris jobban ellazulsz. :)
2015. júl. 19. 01:20
 8/8 anonim válasza:
Tényleg ne parázz rá, én is szoktam érezni :)((nem tudna esetleg vki segíteni rajtam ebben az ügyben? Írj privit ha úgy érzed igen)
2015. szept. 17. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!