Kb.6-7 hónapja dohányzom.33 vagyok. Hogyan tudok erről leszokni, mennyi idő amig kiürül a szervezetemből a nikotin?
Férfi vagy nő vagy,sportolsz is sokat?
Mert ha sokat sportolsz akkor a cigit kompenzálja a sport valamennyire,illetve attól is függ mennyit szivsz!
Nem megyek messzire ott van Schwarzenegger, több filmjében is láttam hogy szivarozik,aztán mekkora sportember
Nem hiszem, hogy ennyi idő alatt kialakult volna bármi is, de mindenki teste másképp működik. Viszont addig szabadulj meg tőle, amíg nincs is baj - gondolom, ezért is akarod letenni.
Keress valami másik pótcsekevést, sportolj, főzz, takaríts, kezdj el hímezni, akármi, csak lekössön. :P Ahogy írták előttem is: ha nem megy az, hogy egyből teljesen megválsz tőle, akkor fokozatosan csökkentsd a napi adagot. De olvastam már több helyen is, hogy az e-cigi is segített egyeseknek a leszokásban (kevesebb benne nikotin, vagy egyáltalán nincs, nincsen benne kátrány, hisz gőzt lélegzel be, olcsóbb is, stb), de erről személyes tapasztalatom nincs.
Az egyik tanárom mondta, hogy ő úgy szokott le a dohányzásról, hogy mindig, mikor megkívánta a cigit, akkor evett egy kis nyers krumplit (asszem legalábbis, de tuti krumpli volt :D). A szisztémáját nem nagyon értem, de neki bevált, és ez a lényeg. :P
Sok sikert és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!