Dohányosok, ti miért szoktatok rá a cigire?
Figyelt kérdés
Ezt az egyet sohasem értettem. Ugye a cigi első slukkra mindenkinek rossz. Nem ízlik, keserű, büdös, füstös, természetellenes. Akkor miért szívtátok el, majd miért gyújtottatok rá a másodikra? Múltkor egyszer próbaképp beleszívtam egy szivarba, méghozzá egy elég jó márkájúba, életemben először (23 éves vagyok). Pontosan ugyanolyan szar "íze" volt, mint egy ciginek. Nem értem, mi a jó benne. Kicsit talán más volt, de a cigiben akkor mégannyira sem értem, mi a jó. A piára való rákapást nagyjából értem. Ott pont fordítva van, mint a ciginél: kis mennyiségben jó érzés, nagy mennyiségben és sokszor nagyon rossz. Ott meg tudom érteni, hogy aki először érzi az ittasság okozta enyhe, jóleső kábulatot, és nem lesz másnapos, az szívesen iszik máskor is egy pohár jó bort. De a cigivel nincs így. Ami után hányingered meg fejfájásod lesz első alkalommal, azt miért akarod folytatni? Menőségből? 13-15 évesen annyira ciki azt mondani, hogy "bocs, már próbáltam, inkább nem/bocs, nem akarom, sok pénzt elvisz/bocs, sportolok"/akármi?2016. jan. 7. 17:53
11/11 anonim válasza:
Haveromnak adtam egy kis aprót kölcsönbe cigire, utána mikor vissza akarta adni mondtam, hogy inkább dobjon meg egy szállal. Kíváncsi voltam és nem is volt nagy szám elsőre, de valamiért utána már vettem magamnak egy dobozzal. 16 voltam. Próbáltam egyszer letenni, de nem sikerült most már ott tartok, hogy csak a legerősebbeket szívom (főleg töltve) napi 15 szálat kb. Egyetemi élet rátett egy lapáttal, mostanában nem fogom abbahagyni az tuti.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!