Nagyon aggódom! Lehet tüdőrák?
Figyelt kérdés
20éves fiú vagyok 2 éve dohányzom, régebben napi 4-6 szálat mostmár csökkentettem és napi 2 szálat szívok. Viszont a szilveszteri bulinál ezt az adagot jelentősen túlléptem. (20 felett szívtam és erőseket) A buli óta egy szálat sem szívtam, azonban ha mély levegőt veszek a tüdőmben jobb tájt szúrós fájdalmat érzek, illetve enyhén köhögök. Ez lehet a tüdőrák előjele? (két napja érzem a tüdőfájdalmat) Kérlek írjatok nagyon aggódom és mostmár leteszem a cigarettát mert az embernél az egyik legnagyobb hülyeség amit csinálhat.2016. jan. 2. 18:38
1/9 A kérdező kommentje:
És ez még lemaradt de a bal kezem teljesen el van zsibbadva a kézfejnél.
2016. jan. 2. 18:40
2/9 anonim válasza:
Lehet! Sőt lehet, hogy agyrák.
Menj el inkább orvoshoz, mert lehet, hogy a tüneteidet megfázás, éjszakai zsibbadás, vagy éppen lúdtalp okozza.
3/9 anonim válasza:
Majd elmúlik. Nem 2 nap alatt alakul ki a tüdőrák. Ne legyen már mindenki hypochonder.
4/9 anonim válasza:
Inkább tüdő gyulladás. Pár szál cigitől nem fogsz tüdőrákot kapni...
5/9 anonim válasza:
Ezeregy hétköznapibb dolog okozhat szúró érzést a tüdőben, a tüdőrák az utolsók között van amit egy 20 évesnél vizsgálni szoktak.
6/9 anonim válasza:
Szerintem csak még nem pihented ki magad.
7/9 anonim válasza:
Inkább meghűlés lehet, de menj el holnap a háziorvoshoz, hogy meghallgassa a tüdődet.
8/9 anonim válasza:
Kizárt. A rák idősebb korban szokott kifejlődni. Szerintem csak elfeküdted, de az is lehet, hogy megfáztál kicsit. Vitaminhiány is lehet, a cigi jelentősen megnöveli a vitaminszükségletet, mivel kivonja a szervezetből.
9/9 anonim válasza:
"Kizárt. A rák idősebb korban szokott kifejlődni."
Bőven vannak ennyi idős, sőt jóval fiatalabb rákosok. Ha úgy értetted, hogy a dohányzás miatt nem szokott ilyen gyorsan kifejlődni, akkor korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!