Melyik drog utcai neve az "ilonka"?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 21:41
2/9 anonim válasza:
1. így van. valami undorító mik vannak
3/9 anonim válasza:
Valóban, de szerintem nem érdemes kipróbálni... Sokkal nagyobb kárt okoz, és sokkal hamarabb, mint a többi drog. Akkor már inkább xanax-ra lökj minimum egy liter kávét, vagy egy kis piát és ugyanott tartasz... :P
4/9 anonim válasza:
ilonka, ica stb..az az lónyugtató...körübelül ez lenne az utolsó dolog amit ki mernék próbálni.
5/9 anonim válasza:
Lónyugattó? Szakadok a röhögéstől. Faszom azt van aki beveszi? Komolyan mondom aki olyan hülye, hoyg kiprobálja az meg is érdemli nem kéne ezt betiltani.:D
6/9 anonim válasza:
igen lónyugtató.mivel állatorvosi alkalmazása is van a ketaminnak
7/9 anonim válasza:
Már az icánál leírtam, de ide is leírom.
Ezt a szert állatorvosok használják, nagyobb testű jószágok, például lovak rövid távú altatására.
Ugyanakkor ebből állítják elő az „Ilonka”, „Ica” vagy „Ipor” néven ismert kábítószert. A fiatalok körében egyre kedveltebb ez a partidrog, noha egyes szakemberek szerint sokkal károsabb, mint az ecstasy vagy a vadkender. Túladagolása szív- és tüdőelégtelenséghez vezethet.
Ne próbáld ki!!!!!
8/9 anonim válasza:
jó az az ilonka:D bár én csak a mű ilonkát próbáltam de elég kemény volt :D
9/9 anonim válasza:
Nagyon jó az icuka, az 1990-2000 közötti bulikban nagyon meneteltek vele az emberek, bogyóval, spurival fantasztikus.
Az alkohol károsab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!