Fél szál füves cigi már megteszi ahatását? és kb hány perc mulva érezhető és meddig tart ahatás? Mit éreztél?
Nem az számít, hogy hány szál, hanem hogy mekkora mennyiség van benne.
Első alkalom 1-2 embernek bőven elég a negyed gramm.
Igen, a minőségtől függ, hogy mennyi van benne.
Volt már olyan, hogy nem szóltak nekem, hogy egy 1 g-s joint vándorol körbe, én meg úgy szívtam, ahogy a light-ost szokás, mély tüdő és hosszú lenn tartás. Hát 15 percen belül elsötétült előttem a világ, szédültem, ez egy olyan 10 percig eltartott, aztán még vagy 2-3 órán át nem bírtam rendesen mozogni, és úgy éreztem megszűnik körülöttem a világ és meg fogok halni. Miután ez az érzés elmúlt úgy éreztem, magam, mint rendesen, nevettem és felszabadult voltam.
Egyszer ebben az elsötétülős periódusban elvesztettem a kontrollt a testem felett, kívülről olyan volt, mintha elájultam volna, de teljesen a tudatomnál voltam, mindenkit hallottam, meg válaszoltam is...
Nekem még igazi bad tripem nem volt, akiknek volt a környezetemben leálltak a fűről. (Bár ezek is bad tripnek nevezhetőek, de én imádok kés élen táncolni.)
09:09
Hülyeséget ne írjál már, milyen tripről beszélsz?
09:09 vagyok...
Szerintem nem írtam hülyeséget, fűtől ugyanúgy lehet triped, mint LSD-től... Ezért hát lehet bad trip is, a legtöbb ismerősöm így szokta nevezni azt amikor gyakorlatilag mozgásképtelen lesz, vagy nem bír fölszállni a buszra, eszméletlenül parázik, vagy érzelmes lesz és elég egy élcelődös megjegyzés, és kitör rajta a hiszti roham.
Persze a trip szó általában a hallucigonéknél használatos, de az én környezetemben, fűre is szoktuk hasnzálni. Az erős és jó minőségű fű bizony okoz hallucinációt, ezt már én is tapasztaltam. De a hallucináció még jobb, mert a para-flashek tényleg szörnyűek. Vagy az érzelmi hullámvasút... Ezek a dolgok szerintem kimeríthetik a "trip" fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!