Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fűtől lehet ennyire rosszul...

Fűtől lehet ennyire rosszul lenni?

Figyelt kérdés
Tegnap haverommal össze ültünk füvezni(már nem először),de rendest nem herbált kb 1g-t,az első cigi után nagy jó kedvem volt nagyon röhögtem,viszont a második cigi után nagyon rosszul lettem,a szivem nagyon gyorsan vert,le kellett feküdnöm úgy éreztem h megfogok halni,aztán egyszer csak elaludtam,aztán mikor felkeltem még mindig gyorsan vert a szivem de már nem annyira,és most kb lassan egy napja hogy beszivtunk de még mindig elég gyorsan ver a szivem,viszont a haveromnak semmi baja! Lehet hogy csak beképzeltem az egészet?

2015. dec. 20. 18:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Befeszűlsz es nem engeded el magad, és elkezesz pánikolni a szapora sziverréstől, persze hogy dolgozik a szìv:-) a cucc beüt és a vernyomast utaztatja rendesen , a szîvnek is dolgoznia kell, de ha erre az erzésre rákattansz akkor rá is teszel egy lapáttal, és jön a pánik rosszùllét szédülés szájszáradás egyre erőssebben..és mivel erre gondolsz egyre erősebben rá is kattansz a rosszullétre és a cucc is erre fog téged elvinni..ez állalában a kezdő füveseknél előfordul, majdnem mindenki átesik kisebb nagyobb rosszuléteken, meg kell tanulni kezelni ezt az érzést..vagy nem csinálni:-) pánikbetegeknek nagyon nem javasolt a fű..mert csak beparáznak és ezáltal rosszùl lesznek..meghalni nem lehet, aki rosszul van annak jò ha lassan probál lélegezni, egy darab csoki vagy edesség jo ha van valakinél vagy ropogtattni valo,és azt tudnod kell kezelni hogy ez az érzés amit erzel a cucctol az a fű hatása, nem mástol vagy rosszul majd kimegy , és nem ráparázni arra hogy huu hogy ver a szivem biztos meghalok..és fokozatosan szivni nem egybol sokat, eleinte elég egy jò fajta fűből 1--2 max 3 slukk szervezettől függ ki mennyit bìr kezdőként..de ha hajlamos vagy a pánikbetegségre, vagy netán az vagy, nem szabad fűvezni.
2018. máj. 18. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!