Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valaki, ha elsőre füvezik és...

Valaki, ha elsőre füvezik és hány tőle, meg verejtékezik nagyon, az nagy baj?

Figyelt kérdés
Vagy lehet valami nagyobb baja tőle?

2015. dec. 14. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem baj. Majd a harmadikra már megszokja.
2015. dec. 14. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Kitartás, menni fog. Egy kis büfi ne tartson vissza.
2015. dec. 14. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Rendes füvet szívtál? Nem valami szokványos, lehetett pánikroham is.
2015. dec. 14. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
A rendes marihuána hányáscsillapító hatású, részben ezért is adják külföldön a rákkal küzdőknek, részben fájdalomcsillapító ugye. Ami voszont hányást okoz kb minden esetben az a szintetikus fű, azaz valamilyen növényre vegyszert tesznek és azt adják "bio fű"-ként. Ennek egyetlen előnye, hogy nagyon olcsó, de borzasztóan káros hatású, de ezt láthatod is, hogy reagál rá a szervezet... Aki ezt hajlandó elszívni, az meg is érdemli...
2015. dec. 15. 15:58
 5/9 bkmdma válasza:
Hat fiam, az csak bio lehetett :`DDDDDDD lehet egy jo ki patkanymereg vagy lereszelt szappanos
2015. dec. 15. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
az herbi volt, az egy undorító dolog.. Valaki nagyon olcsón akart cuccot szerezni :D
2015. dec. 15. 22:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha valóban fű volt, akkor körülbelül 0,001% esély van rá, hogy valami baja lesz egyszeri füvezéstől, akkor ha van öröklött hajlama a skizofréniára, előhozhatja. De sokkal nagyobb eséllyel üt el egy busz, ez nagyon-nagyon ritka.

Vagy herbál volt, vagy egyszerűen túl sokat nyomott az illető. Tény, hogy a fű hányáscsillapító alapvetően, (szerintem gyógyszer és még sok más betegségre is) de túladagolva minden gyógyszer káros. Ha bevesz valaki egy doboz Algoppryint, leáll a mája/veséje, és ez nem az Algopyrin hibája. Én láttam már sima, természetes fűtől falfehér arccal hányni embert, mert ész nélkül csinálta. Vagy alkoholt ivott előtte.

Egyébként meg vannak emberek akik egyszerűen érzékenyek a fűre, azok meg ne szívják, és annyi. (Ezt sem olvastam valahol, láttam a haveri körben).

2015. dec. 16. 05:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezek a tünetek a sima dohányra vonatkoznak. Gondolom az illető előtte még nem cigizett. Aki kipróbálja a cigit ( a joint ban is ugye a dohány mellé tekerik be az anyagot, csak ott még ugye rátesz azis hogy nem szűrő, hanem csiga van benne). Itt nem a fűtől lett rosszul az illető, hanem a dohánytól.
2015. dec. 18. 12:14
 9/9 A kérdező kommentje:
De rendszeres dohányos az illető :)
2015. dec. 24. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!