Valaki, ha elsőre füvezik és hány tőle, meg verejtékezik nagyon, az nagy baj?
Ha valóban fű volt, akkor körülbelül 0,001% esély van rá, hogy valami baja lesz egyszeri füvezéstől, akkor ha van öröklött hajlama a skizofréniára, előhozhatja. De sokkal nagyobb eséllyel üt el egy busz, ez nagyon-nagyon ritka.
Vagy herbál volt, vagy egyszerűen túl sokat nyomott az illető. Tény, hogy a fű hányáscsillapító alapvetően, (szerintem gyógyszer és még sok más betegségre is) de túladagolva minden gyógyszer káros. Ha bevesz valaki egy doboz Algoppryint, leáll a mája/veséje, és ez nem az Algopyrin hibája. Én láttam már sima, természetes fűtől falfehér arccal hányni embert, mert ész nélkül csinálta. Vagy alkoholt ivott előtte.
Egyébként meg vannak emberek akik egyszerűen érzékenyek a fűre, azok meg ne szívják, és annyi. (Ezt sem olvastam valahol, láttam a haveri körben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!