Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha elkap az ideg Ti mit...

Ha elkap az ideg Ti mit csináltok?

Figyelt kérdés
Le akarok szokni, amikor nyugi van kibírom napokig, hetekig de mikor történik valami ami felzaklat (munka, magánélet) nem a probléma megoldásán kezdek el agyalni hanem Uristen kell egy cigi, ez forog a fejemben, ez az első gondolat... Mivel lehetne a stresszt oldani a cigin kívűl? Ugy érzem nincs más, ő az Én nyugtatóm...
2015. dec. 9. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
ha neha neha elszivsz egy szalat, azzal semmi baj nincs. amugy jarj rendszeresen sportolni.
2015. dec. 9. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
De én teljesen le akarom tenni, nem akarom, h uralkodjon rajtam, csak sajnos még sikerül neki!
2015. dec. 9. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb menni fog.
2015. dec. 10. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A cigi letétele nagy önuralmat kíván és a környezetem tapasztalatai szerint csak úgy megy hogy nem fokozatosan, hanem "ez volt az utolsó és többet nem veszek". Ha nincs nálad cigi nehezebb rágyújtani.

Stress oldására jó szokott lenne a lassú mély levegővétel, ez meg biokémia. Stress hatására flszabadul az adrenalinhormon, amitől nő (többek között) a pulzus- és a légzésszám, mély levegővel mind a kettőt csökkentheted.

Nálam még hatásos a zenehallgatás, de az hogy melyik használ az egyéni, neked kell kitapasztalnod.

Ha lehetőséged van rá menj és sétálj egyet, munkahely udvarán vagy az utcán (attól függően hogy éppen mi lehetséges).

Kezdj sportolni, főleg kardiót, DE csak fokozatosan! A szervezeted üvölteni fog az oxigénért először így rá leszel kényszerítve hogy ne cigizz. Nekem nagyon bejött a heti stress levezetésére a fősulin az aero-kidbox (nem kell senkit ütni csak a levegőt).

A cigi letevéséhez szólj az ismerőseidnek, munkatársaidnak akik kínálnak, hogy ne tegyék, mert úgy könnyebb, és mond meg nekik hogy ha kérsz akkor se adjanak.

Remélem tudtam segíteni!

Sok sikert!

2015. dec. 10. 22:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó neked főleg! :)
2015. dec. 11. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!