Leszokás! Mit csináltok dohányzás helyett? A "megszokást" mivel helyettesítitek?
Igen magát a nikotin hiányt lehet különböző tapaszokkal, rágókkal stb. De nekem nem a nikotin hiányzik, hanem magán a megszokáson nehéz túllépni.
Mivel helyettesítítek a mozdulatot, a cigizésre szánt lazító pár percet stb stb?
..aki cigizik/cigizett tudja miről beszélek. Igyekszem leszokni, de egyszerűen megszokássá vált és sok apró kis dologgal ki kéne váltani. Köszönöm előre is.
Köszi szépen. Nekem nem a nikotinhiánnyal van problémám, azon túl tudok lépni. Hanem a megszokással sajnos.
Gondolok itt magára a mozdulatra, ahogy rágyújtok, aztán arra az 5 percre míg felállok a munka mellől és kimegyek lazítani a levegőre stb. Szóval ezeket az 5-10 perceket nem tudom még "hasznosan" tölteni.Erre lettem volna kíváncsi, hogy ezeket a megszokott dolgokat mivel lehet helyettesíteni.
Már két hete nem cigizek, maga a cigi nem hiányzik csak a tevékenység. Bár lehet, hogy ilyen problémám csak nekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!