Olvastam 1 oldalon hogy a cigi nem fogyaszt sőt. Lehetséges?
Olvastam 1 oldalon hogy a cigi nem fogyaszt sőt növeli az inzulin szintet , ami cukorbetegséget és elhízást okoz.
Jó lenne tudni hogy az oldal mennyire jogosan állítja ezt , mert akkor nagyobb az esélye hogy fogy az ember diéta mellett ha nem dohányzik.
Nektek mi a véleményetek?
Érdekes dolgok derülnek ki.
Köszönöm Wampa.
"mert akkor nagyobb az esélye hogy fogy az ember diéta mellett ha nem dohányzik."
Nem a diéta fogyaszt, nem is a dohányzás, hanem a sport, mellette szénhidrátban szegény, fehérje és rostokban dús diétával, de a rendszeres intenzív mozgás a lényeg!
Amikor már dohányzás az amitől fogysz, az már rég rossz, mert elindult valami nagyon rossz dolog a szervezetedben. Az nem egészséges fogyást jelent. Láttam már a "vége" előtti állapotban erős dohányos embereket. Elkezdtek fogyni és erősen ráncosodni. Akkor már nem sok volt hátra nekik.
Tehat a feher hus hal csirke zoldseg es spoert a hasznos.
De a leszokasra van valami otletetek?
17x ugrottam neki de gyenge vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!