Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy gramm fűnek milyen erős...

Egy gramm fűnek milyen erős szaga van?

Figyelt kérdés
Egy légmentesen zárható zacskón kívül még hova kell betenni, hogy nulla legyen az érezhetősége és ne legyen olyan szagú a szoba?
2015. dec. 1. 16:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Több heti tárolás miatt
2015. dec. 1. 16:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát úgy látom erre a kérdésre nem fog válasz érkezni :D Mind1 is, úgyis csak érdeklősés miatt kérdeztem, egyszer haveromnál nagyon érezhető volt és eszembejutott a kérdés :D
2015. dec. 1. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Én régebben úgy csináltam, hogy beleraktam egy alufóliába, összegömbölyítettem, betakartam zsebkendővel (lehetőleg illatosítottal) és ezt az egészet beletettem egy DVD tokba, amit feltettem a szekrény tetejére. Senki nem panaszkodott, hogy fűszag lenne. :D

Ha komolyan bele akarsz vágni a témába, akkor headshopokban lehet különböző légmentesen záró tasakokat, dobozokat kapni.

2015. dec. 1. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont olyan erős szaga, mint 0.5 gnak, vagy mint 10-nek. Tedd befőttes üvegbe, akkor a zöld is megőrzi a minőségét, és fuszag se lesz
2018. máj. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!