Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a véleményetek a heti/2...

Mi a véleményetek a heti/2 heti füvezésről?

Figyelt kérdés
Mennyire kàros? Stressz ellen és lazulásra. Nem cigizek, nem iszok alkoholt, sem mentális betegségre gyógyszert. Nem is szoktam bulizni. Sokat kell tanulni és 1-2 hétvégente jól esne.
2015. nov. 27. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi gond vele.
2015. nov. 27. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Füvezni is lehet keményebben és lazán. Bulizós baráti körömben kb. 20% füvezett nem csak alkalmanként, sokan még ma is már 20-25 éve (kerti partin is lazán szívják, úgy hogy ott vannak a gyerekeik), srácok többségének két diplomája van. Mellette kb. harmaduk ritkán LSD-t, kokaint is használt. Náluk sem a drog, sem a pia nem okozott jelentősebb problémát.

Ellenben társaságunk kb. 10%-nál a pia kemény gondokhoz vezetett, barátok barátait is nézve kb. 200 fős mintából 2-en bele is haltak.

2015. nov. 28. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Jól mondja az előttem szóló, ha heti kétszer piálnál sokkal-sokkal károsabb lenne.

Ha meg tudod tartani ezt a mértéket, akkor 99,9%, hogy semmi bajod nem lesz tőle. (Abban az egy esetben lehet baj, ha a családban volt skizofrén, ugyanis a lappangó hajlamot előhozhatja a fű, ez a 00,1%)

2015. nov. 28. 15:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Skizofréniára való hajlam van, elég közeli hozzátartozóm. Viszont már kétszer próbáltam és semmi bajom nem volt tőle. Csak pozitív. Egy, vagy kéthetente 1g füves cigi lenne hétvégente és ennyi. :) egyetemre is menni akarok.
2015. nov. 28. 18:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Vagyis el akarom végezni.*
2015. nov. 28. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!