Nagyon rossz heti kétszer egy pohár bor kólával vegyítve+1 szál cigi?
A kólás bor az úgy annyira nem tesz jót a szervezetednek. Bor magában, úgy még egészséges is.
Heti egy szál cigi tudtommal pozitív hatással van a gondolkodásra, az emésztésre. De ha elkezded akkor nagy önfegyelem kell hozzá, hogy ne szokj rá. Ha szívod azért szívjad mert jól esik, ne azért mert "menő" vagy mert anyu megengedte és a kezembe nyomta.
Irigylem a szüleidet, engem 15 évesen a házból sem engedtek ki, nem, hogy olyan,, hogy bor meg cigi. Alkoholt ittam volna eltörték volna a kezem. A cigi is titokban ment heti 2-3 szál.
Kólától semmi bajod, max olyan leszel mint én.
Én koncentrációszavaros lettem, rossz memóriával.
Ha meg tudod állni a heti 1 szál cigit ... hát, elmegy, de persze, az a jobb ha nem.
Az egész jót tehet a lelkednek, ha leoldja a stresszt, a testednek tán nem annyira.
Kedves hozzászólók, igen a nikotin nem csak káros. Kis mértékben serkenti az emésztést és a gondolkodást! :D
Olvassatok utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!