Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nagyon rossz heti kétszer egy...

Nagyon rossz heti kétszer egy pohár bor kólával vegyítve+1 szál cigi?

Figyelt kérdés
15/L
2015. máj. 22. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A fejlődő szervezetre káros hatással van mind a kóla, mind a cigi. A bor heti 1 deci még egészséges is.
2015. máj. 22. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatal vagy, nem tudod mit csinálsz. A bor kólával külön büntetést igényel.
2015. máj. 22. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
A cigire rászokhatsz,tehát rossz!
2015. máj. 23. 05:40
 4/11 anonim ***** válasza:

A kólás bor az úgy annyira nem tesz jót a szervezetednek. Bor magában, úgy még egészséges is.

Heti egy szál cigi tudtommal pozitív hatással van a gondolkodásra, az emésztésre. De ha elkezded akkor nagy önfegyelem kell hozzá, hogy ne szokj rá. Ha szívod azért szívjad mert jól esik, ne azért mert "menő" vagy mert anyu megengedte és a kezembe nyomta.

Irigylem a szüleidet, engem 15 évesen a házból sem engedtek ki, nem, hogy olyan,, hogy bor meg cigi. Alkoholt ittam volna eltörték volna a kezem. A cigi is titokban ment heti 2-3 szál.

2015. máj. 23. 14:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem is eltörnék szerintem, ha megtudnák:D
2015. máj. 27. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Heti egy szál cigi nics pozitív hatással semmire, csak a rászokás mértékére. Aki ilyen ostobaságot leír, azt 25 botütéssel büntetném!
2015. jún. 14. 14:10
 7/11 anonim válasza:
Bort szerintem még ihatsz egyáltalán nem káros egy pohárral főleg ha csak hetente egyszer-kétszer iszol. A kólát inkább hagyd elrontja az egészet... A cigit inkább nem is szívd hidd el egyre több lesz vagy csak ne szokj rá... Pozitív hatása a ciginek:0
2015. jún. 14. 23:49
 8/11 anonim válasza:
ne*
2015. jún. 14. 23:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Kólától semmi bajod, max olyan leszel mint én.

Én koncentrációszavaros lettem, rossz memóriával.

Ha meg tudod állni a heti 1 szál cigit ... hát, elmegy, de persze, az a jobb ha nem.

Az egész jót tehet a lelkednek, ha leoldja a stresszt, a testednek tán nem annyira.

2015. jún. 17. 10:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves hozzászólók, igen a nikotin nem csak káros. Kis mértékben serkenti az emésztést és a gondolkodást! :D

Olvassatok utána!

2015. aug. 2. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!