Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyi idő mig teljesen...

Mennyi idő mig teljesen rászokom a cigire?

Figyelt kérdés

Napi 1-2 szál max 3-at szivok, de többet soha az is ritkán (amit szívok azt mind letüdőzöm). Nem erőset szivok pl narancs pall mall, ezüst(világoskék) dunhill, szürke viceroy (amelyikre éppen futja) De van h napokig nem szivok.

Tehát mennyi idő mig nem fogom kibirni 1 napig se cigi nélkül és már nem lesz elég ez a párszál?

2010. márc. 21. 08:22
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező!

Én a helyedben nem erőltetném a rászokást. 43 éve dohányzom, és bármennyire szeretnék, nem tudom letenni. A cigarettának "köszönhetően" asztmás lettem, nehezen kapok levegőt, és borzasztóan büdös a bagószag. Ha napokig megállod, hogy nem gyújtasz rá, akkor inkább ne cigizz. A dohányosoknak sárga lesz a foga, kellemetlen szagú a lehelete, hiába szopogat mentolos cukrot. Gondolj bele, ha találkozol a nagy Ővel, és ő nem dohányzik.

Próbálj nem rászokni, hidd el nekem: a dohányzás valóban káros az egészségre.

2010. márc. 21. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Egyetértek az elsővel!
2010. márc. 21. 09:10
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

A Dunhill az azért nem büdős, vagy a Djarumok azok meg főleg nem, vagy ami néhány éve volt Philip Morris Supreme az is igazi prémium kategória volt, nem úgy mint a mostani PM. A Djarum-ot egy asztmás ember találta föl és állítólag meggyógyította belőle a benne lévő szegfűszegnek köszönhetően, csak viszonylag kevés helyen lehet kapni, amúgy tényleg nem érdemes rászokni a cigire még akkor sem ha jobb fajtát szívsz, az megint más ha csak néha szívsz el egy szálat, de persze azt sem kell.

Az meg szerintem genetika dolog és az akaraterőtől függ minden hogy mennyire tudod megállni hogy ne szívjál rendszeresen, vagy soha.

2010. márc. 21. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem most hagyd abba, mert rá fogsz szokni.
2010. márc. 21. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
14 évesen én is így voltam vele, napi 1-2 szál és ha napokig nem gyújtottam rá, akkor semmi gond nem volt. majd egyszer csak azon kaptam magam, hogy hiányzik a cigi.. onnantól kezdve nem volt megállás. 10 év telt el, most kínkeservesen próbálok leszokni, ne akard megtudni, mennyire megvisel testileg-lelkileg. úgyhogy legyen eszed és hagyd abba MOST!!!
2010. márc. 24. 18:41
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2010. márc. 24. 18:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
14 éves koromtól 4 évet dohányoztam, most asztmás vagyok,állandó légcsőhurutom van, és nem mehetek operaénekesnek(nem tudom kitartani a levegőt) ami az álmom volt!!! A cigi egyáltalán nem menő:( 19/L
2010. márc. 24. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy lehetöseg van, arra, hogy valaki leszokjon, es ne cigizzen. Az, hogy nem gyujt ra, es kesz. En tiz evig bagoztam. Egyszer mar letettem igy a cigit, fel ev utan egy görbe este utan megint a csak egy szalat na meg egyet Istenem akkor mi lesz, es aztan meg vettem ugyanugy dobozszam, amig meg nem untam. Most pontosan egy hete reggel elszivtam az utolso bagot. Kidobtam a hamuzot, kimostam az összes ruhamat, es befejeztem a dohanyzast. Nem gyujtottam ra azota. Az elsö par nap szar volt, de mostmar semmi bjom. Na csak igy lehet.
2010. márc. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!