Mennyi idő mig teljesen rászokom a cigire?
Napi 1-2 szál max 3-at szivok, de többet soha az is ritkán (amit szívok azt mind letüdőzöm). Nem erőset szivok pl narancs pall mall, ezüst(világoskék) dunhill, szürke viceroy (amelyikre éppen futja) De van h napokig nem szivok.
Tehát mennyi idő mig nem fogom kibirni 1 napig se cigi nélkül és már nem lesz elég ez a párszál?
Kedves kérdező!
Én a helyedben nem erőltetném a rászokást. 43 éve dohányzom, és bármennyire szeretnék, nem tudom letenni. A cigarettának "köszönhetően" asztmás lettem, nehezen kapok levegőt, és borzasztóan büdös a bagószag. Ha napokig megállod, hogy nem gyújtasz rá, akkor inkább ne cigizz. A dohányosoknak sárga lesz a foga, kellemetlen szagú a lehelete, hiába szopogat mentolos cukrot. Gondolj bele, ha találkozol a nagy Ővel, és ő nem dohányzik.
Próbálj nem rászokni, hidd el nekem: a dohányzás valóban káros az egészségre.
A Dunhill az azért nem büdős, vagy a Djarumok azok meg főleg nem, vagy ami néhány éve volt Philip Morris Supreme az is igazi prémium kategória volt, nem úgy mint a mostani PM. A Djarum-ot egy asztmás ember találta föl és állítólag meggyógyította belőle a benne lévő szegfűszegnek köszönhetően, csak viszonylag kevés helyen lehet kapni, amúgy tényleg nem érdemes rászokni a cigire még akkor sem ha jobb fajtát szívsz, az megint más ha csak néha szívsz el egy szálat, de persze azt sem kell.
Az meg szerintem genetika dolog és az akaraterőtől függ minden hogy mennyire tudod megállni hogy ne szívjál rendszeresen, vagy soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!