Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lesz valami különösebb bajom...

Lesz valami különösebb bajom tőle?

Figyelt kérdés
A minap elfogyott a cigipapírom, és csak holnap tudok venni. Amellett határoztam, hogy a dohányomat egy üres kockás füzet lapjába tekerem, ugyanúgy raktam bele szűrőt, csak a papír más.
2015. nov. 23. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
A Budapest végállomás című dokumentumfilm elején, a heronisták bibliából kitépet lapból tekerték a cigit.
2015. nov. 23. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz. Nem a papír a legkárosabb dolog a cigiben.
2015. nov. 23. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Amikor nem lehetett cigarettapapírt kapni, pont így jártak el. Nem ebbe haltak bele a háborúban sem, hanem a repeszszilánkba meg a harci gázba.
2015. nov. 23. 18:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sajnos nem támadt más ötletem, kissé igénytelen dolog, de valamivel ki kell húznom holnap reggelig.

2015. nov. 23. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Eleve a dohányzás az igénytelen dolog, szóval ne is rágódj azon, hogy a füzet lapjába tekered.
2015. nov. 23. 19:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem kiírni, hogy antidohányosok ne itt éljék ki magukat.
2015. nov. 23. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

"kissé igénytelen dolog"

A dohányzás maga is már egy igen magas fokú igénytelenségre vall. Szerintem ne rágódj ezen hogy milyen lapot használsz, annak az igénytelensége eltörpül attól, hogy szeretsz büdösen élni.

2015. nov. 25. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!