Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lányok! Nálatok az már kizáró...

Lányok! Nálatok az már kizáró ok ha egy pasi cigizik?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy az alanyunk egy sportos, rendes, ápolt, igényes pasi. Ez esetben is kizáró ok?

2015. nov. 4. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem lenne. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor gyújtottam rá eddig, de a dohány ízét valahogy szeretem, csókolózáskor sem zavar. Kinek hogy, nálam biztos nem számítana.
2015. nov. 5. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves 2es...én az életem másik felét neten ismertem meg és úgy írtuk le egymásnak kép nélkül h szeretjük a másikat pusztán 1 heti beszélgetés után, hogy életünkben nem találkoztunk és az első találkozás óta is tart az egész "csoda". Azért írom idézőjelben mert neked csoda és az is marad örökre a robot slampos éledre ahol már 2 év együttlét után kezdődnek a problémák , de nekem nem ;) szóval igen...ha egy zsíros pacák lett volna is vele lennék , mert tudod a külső formálható,a belső ugyanaz marad.. de az ilyen 2 ujjal fogom meg a farkakat színészkedek minden randin miss idióták ezt úgyse értik ;) Üdv.: az 1es.

Ui: soha nem dohányoztam és nem is szeretem, most mégis dohányossal vagyok ;)

2015. nov. 6. 05:39
 13/14 anonim ***** válasza:
* életedre
2015. nov. 6. 05:40
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
Az mert megválaszthatja hogy cigizzen vagy ne. Olyan érzés megcsókolni mint ha egy büdös hamutartóba dugná valaki a nyelvét. Nem az a gáz, hogy cigizik hanem az, hogy büdös szájjal randizik. Jah, hogy sokan a mentolos rágóra esküsznek. Olyan ez mint a mentolos WC spray... Jójó hogy mentolos de attól még ugyanolyan büdös!! Szokj le, felesleges szokás és igenis csak az igényteleneket nem zavarja ha büdös szájjal beszélnek rá vagy csókolják meg. A cigiző lányokról meg ne beszéljünk, hogy azok mennyire igényesek. Azoknak kár parfümöt venni, mert a bőrük is büdös.
2015. nov. 24. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!