A másikat a személyiségéért kell szeretni, ha külső vagy szokás alapján választ valaki párt annak mindig bukás a vége. Tehát nem, nekem pl. nem számított.
25/N
2015. nov. 4. 15:57
2/14 anonim válasza:
De utálom ezt az álszent dumát, hogy a külső nem számít, csak a személyiség. Gondolom, ha egy zsíros dagadt nagy állat udvarolna neked tele pattanással, vagy egy hetvenes görnyedt tata, azzal is járnál, ha szimpatikus a személyisége...
2015. nov. 4. 16:00
3/14 anonim válasza:
Nálam kizáró ok, mivel utálom a cigiszagot. Akkor is, ha a közeledben nem dohányzik, lehet érezni a ruháján, a haján a füstszagot, és a csókolózás olyan, mintha egy hamutartót nyalnál ki.
2015. nov. 4. 16:01
4/14 anonim válasza:
18-20 évesen még úgy voltam, hogy igen. Most már úgy vagyok, hogy nem érdekel, ez legyen a legnagyobb bajom.
Nah meg ha valakivel összejössz, honnan tudod, hogy később nem szokik rá?
2015. nov. 4. 16:06
5/14 anonim válasza:
Nálam mindenképpen negatív, mert rosszul vagyok a dohányfüsttől. De toleráns vagyok, és ha látom az illetőn, hogy tényleg leakar szokni, és számít neki a véleményem, akkor hajlandó lennék eltekintenék-e felett.
2015. nov. 4. 16:18
6/14 anonim válasza:
4-es vagyok: persze az számít, hogy lakásban ne dohányozzon, meg ne legyen láncdohányos :D
2015. nov. 4. 16:19
7/14 anonim válasza:
Kizáró ok. S ez belső dolog is, nemcsak külső, azonkívül nem tartom udvarias dolognak, ha a másik meg akar fullasztani s az sem biztatna közeli ismeretségre, hogy a közelében büdös van. Azt hiszem, messze átlag fölötti érzékenységem van a cigifüstre, csak azok az illatosak nem zavarnak nagyon, ahogy pl. a füstölők sem. De a többit messziről megérzem s alig tudok levegőt venni úgy. Városban sokszor vissza kell tartanom a levegőt és rohannom egy jobb részre, hogy ne szenvedjek nagyon.
Ha normális fickó, akkor ne pazarolja a pénzét egészségtelen dolgokra. Én hosszútávra tervezek.
Kinek mi a fontos, teljesen érthetőnek tartom, ha valakinek ez gond, ahogy azon sem rökönyödöm meg, ha nem. De dohányzásba kezdeni azért elég buta döntés...
2015. nov. 4. 16:38
8/14 anonim válasza:
Eléggé kizáró ok, mert el nem bírom képzelni, hogy tudnám tolerálni. Már a cigi szagát is utálom, szóval biztos nem lenne nagyon jó élmény csókolózni az illetővel (olyannal már csókolóztam, aki előtte valami förtelem mustárt evett, az is maradandó élmény volt, de nem a jó értelemben).
2015. nov. 4. 17:07
9/14 anonim válasza:
Nálam nem kizáró ok.
Velem is néha napján megesik,hogy rágyújtok:)
2015. nov. 4. 17:16
10/14 anonim válasza:
Nem kizáró ok, mert én is cigizek, bár nem túl sokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!