Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lányok! Nálatok az már kizáró...

Lányok! Nálatok az már kizáró ok ha egy pasi cigizik?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy az alanyunk egy sportos, rendes, ápolt, igényes pasi. Ez esetben is kizáró ok?

2015. nov. 4. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%

A másikat a személyiségéért kell szeretni, ha külső vagy szokás alapján választ valaki párt annak mindig bukás a vége. Tehát nem, nekem pl. nem számított.

25/N

2015. nov. 4. 15:57
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
De utálom ezt az álszent dumát, hogy a külső nem számít, csak a személyiség. Gondolom, ha egy zsíros dagadt nagy állat udvarolna neked tele pattanással, vagy egy hetvenes görnyedt tata, azzal is járnál, ha szimpatikus a személyisége...
2015. nov. 4. 16:00
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Nálam kizáró ok, mivel utálom a cigiszagot. Akkor is, ha a közeledben nem dohányzik, lehet érezni a ruháján, a haján a füstszagot, és a csókolózás olyan, mintha egy hamutartót nyalnál ki.
2015. nov. 4. 16:01
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

18-20 évesen még úgy voltam, hogy igen. Most már úgy vagyok, hogy nem érdekel, ez legyen a legnagyobb bajom.

Nah meg ha valakivel összejössz, honnan tudod, hogy később nem szokik rá?

2015. nov. 4. 16:06
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Nálam mindenképpen negatív, mert rosszul vagyok a dohányfüsttől. De toleráns vagyok, és ha látom az illetőn, hogy tényleg leakar szokni, és számít neki a véleményem, akkor hajlandó lennék eltekintenék-e felett.
2015. nov. 4. 16:18
 6/14 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: persze az számít, hogy lakásban ne dohányozzon, meg ne legyen láncdohányos :D
2015. nov. 4. 16:19
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

Kizáró ok. S ez belső dolog is, nemcsak külső, azonkívül nem tartom udvarias dolognak, ha a másik meg akar fullasztani s az sem biztatna közeli ismeretségre, hogy a közelében büdös van. Azt hiszem, messze átlag fölötti érzékenységem van a cigifüstre, csak azok az illatosak nem zavarnak nagyon, ahogy pl. a füstölők sem. De a többit messziről megérzem s alig tudok levegőt venni úgy. Városban sokszor vissza kell tartanom a levegőt és rohannom egy jobb részre, hogy ne szenvedjek nagyon.

Ha normális fickó, akkor ne pazarolja a pénzét egészségtelen dolgokra. Én hosszútávra tervezek.

Kinek mi a fontos, teljesen érthetőnek tartom, ha valakinek ez gond, ahogy azon sem rökönyödöm meg, ha nem. De dohányzásba kezdeni azért elég buta döntés...

2015. nov. 4. 16:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Eléggé kizáró ok, mert el nem bírom képzelni, hogy tudnám tolerálni. Már a cigi szagát is utálom, szóval biztos nem lenne nagyon jó élmény csókolózni az illetővel (olyannal már csókolóztam, aki előtte valami förtelem mustárt evett, az is maradandó élmény volt, de nem a jó értelemben).
2015. nov. 4. 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Nálam nem kizáró ok.

Velem is néha napján megesik,hogy rágyújtok:)

2015. nov. 4. 17:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok, mert én is cigizek, bár nem túl sokat.
2015. nov. 4. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!