Rumba áztatott pipadohány?
Figyelt kérdés
Neten olvastam, hogy pipadohányt rumba áztattak, aztán kiszárították, és utána elszívták. Ez az eljárás hogyan befolyásolja a füst ízét/illatát?2010. márc. 17. 23:52
1/2 anonim válasza:
Drága szivaroknál szoktak ilyet csinálni, egyébként passz én már nem dohányzom régóta..
2/2 anonim válasza:
Én annak idején úgy csináltam, hogy egy nagyobb dohány dobozba (pl nagy borkumos) öntöttem a dohányt, a tetejére tettem egy kis tálkát, vagy kupakot, abba töltöttem a rumot (vagy whisky-t) lezártam és két hétig úgy hagytam állni. A dohány átvette az ital aromáját rendesen. Persze minőségi alkohollal érdemes megcsinálni, úgy van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!