Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Eddig tart míg elmúlik a cigi...

Eddig tart míg elmúlik a cigi szaga?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyha elszívsz egy cigit egyszeri alkalomként, és mennyi az az idő, hogy egy nem dohányzó ember nem érzi meg rajtad a szagát?

2015. okt. 26. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:

ügyesen kell csinálni hogy ne menjen rád sok füst lehetőleg ne széllel szembe fújd a füstöt és próbáld meg hogy a ruhádra minél kevesebb menjen, rajtam sose érezték meg...

csak tartsd távol magad attól h rád menjen a füst óvatosan :D

2015. okt. 26. 10:10
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Megérezték azt, csak nem szóltak...

Egy nem dohányzó az első fürdésedig biztosan kiszagolja a közeledben.

2015. okt. 26. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 2-3 óráig érzem a kezemen, de volt olyan, hogy cigiztem, utána 10 perccel hazamentem, és nem szóltak, bár lehet, hogy érezték. Rágó, dezodor, kézmosás segít.
2015. okt. 27. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Látom a 2 es válaszoló jobban tudja... -.-
2015. okt. 27. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
2-es válaszoló nagyon jól mondja. Báttyám mikor elkezdett cigizni 10.-ben anyámnak nem mondta de ő az első alkalom óta tudta, hogy cigizik. Aki nem dohányzik 100%, hogy érzi max nem szól. Neki se szólt sose.
2015. okt. 28. 00:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem nyitok vitát inkább...

Én tudom sztem h megérezték e.. de amúgy meg is kérdeztem őket le terkózva hogy füstöltek a utcába égették azt meg azt... h nem e füstös és azt mondták semmi füst szaga nincs .. na meg nem szoktak ilyenbe hazudni.. na de m1 ..

2015. okt. 28. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát én 2,5 évig rendszeresen cigiztem, a szüleim nemdohányzók, mégsem sejtették. Aztán amikor lebuktam cigivel a kezemben volt meglepődöttség :D

Szóval hülyeség az, hogy első fürdésig. Ha valaki vigyáz, akkor nem lehet észrevenni. Kint kell cigizni, vigyázni, hogy ne menjen rá a ruhára, lehetőleg minél kevesebb szál cigit elszívni, ezután kézmosás, rágó, parfüm, ha valaki nagyon profi akar lenni, akkor kézfertőtlenítő, és ennyi, meg van oldva.

Nekem is volt már nem egyszer, hogy 5-10 perccel azelőtt cigiztem, hogy hazaértem, parfüm+rágó, és már észre sem vették azt az egyetlenegy szálat.

2015. okt. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!