Eddig tart míg elmúlik a cigi szaga?
ügyesen kell csinálni hogy ne menjen rád sok füst lehetőleg ne széllel szembe fújd a füstöt és próbáld meg hogy a ruhádra minél kevesebb menjen, rajtam sose érezték meg...
csak tartsd távol magad attól h rád menjen a füst óvatosan :D
Megérezték azt, csak nem szóltak...
Egy nem dohányzó az első fürdésedig biztosan kiszagolja a közeledben.
Nem nyitok vitát inkább...
Én tudom sztem h megérezték e.. de amúgy meg is kérdeztem őket le terkózva hogy füstöltek a utcába égették azt meg azt... h nem e füstös és azt mondták semmi füst szaga nincs .. na meg nem szoktak ilyenbe hazudni.. na de m1 ..
Hát én 2,5 évig rendszeresen cigiztem, a szüleim nemdohányzók, mégsem sejtették. Aztán amikor lebuktam cigivel a kezemben volt meglepődöttség :D
Szóval hülyeség az, hogy első fürdésig. Ha valaki vigyáz, akkor nem lehet észrevenni. Kint kell cigizni, vigyázni, hogy ne menjen rá a ruhára, lehetőleg minél kevesebb szál cigit elszívni, ezután kézmosás, rágó, parfüm, ha valaki nagyon profi akar lenni, akkor kézfertőtlenítő, és ennyi, meg van oldva.
Nekem is volt már nem egyszer, hogy 5-10 perccel azelőtt cigiztem, hogy hazaértem, parfüm+rágó, és már észre sem vették azt az egyetlenegy szálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!