Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Első e cigimben kéne egy kis...

Első e cigimben kéne egy kis segítség vagy márka ajánlás. Mit és hogy?

Figyelt kérdés

Sziasztok a "mit és hogy"-ot csak azért írtam hogy legyen valami kérdés is.

Na szóval most készülök megvenni az első e cigimet. Leginkább a szájból egyből tüdőre menős e cigik érdekelnek.

Magyarul nem mintha sima cigiznék hanem vizipipa. Haver mutatott egy vagány kis készüléket, erről szeretnék véleményt kérni, vagy esetleg több márka tipust!

Amit a hvaer ajánlott az Kangertech subox mini

2015. okt. 22. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Subox tulajdonképpen jó választás.

Én a helyedben viszont azt csinálnám, hogy vennék használtan egy subtank mini-t max 5-6ezerért, újonnan meg egy Evic VTC mini modot 17500-ért. Így kb a komplett subox árából kijön egy jobb szett.

Ezzel meg a későbbiekben lehet akár TC móddal is próbálkozni, kísérletezni. Sima Watt módban meg ugyan azt tudja, mint a subox. Sőt, méretileg is majdnem ugyan akkora.

2015. okt. 22. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Kezdő vagyok a TC mód az mi?:D
2015. okt. 22. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Temperature Control mód.

Ez a mód CSAK nikkel, vagy titán huzalozással (Ni, Ti patronnal) működik. Lényege, hogy hőmérsékletet állítasz, és nem wattot. Ez azért jó, mert magát szabályozza, nem tudod odapörkölni a vattát, vagy a folyadékot olyan egyszerűen.

Szépen beállítasz rajta egy hőmérséklet értéket, pl 220fok, és ha a patronban a huzal eléri azt a hőmérsékletet, akkor a készülék leszabályoz, és stabilan 220fokon tartja azt. Ezzel néha jobb minőségű, és több gőzt előállítva.

Persze nem kötelező ezt a módot használni, van rajta sima watt mód is. Az úgy működik mint a subox. Sima kanthal huzalos patronnal. TC csak egy plusz lehetőség. :)

2015. okt. 22. 19:04
 4/4 anonim válasza:
Nos,én Ego-ról váltottam Subox-ra.Aki nem tudná,(az Ego) szivar alakú & nagyságú e-cigi volt,ára 6 ezer ft.Elmenni Elment,de elég gyér füstöt adott,és egy hónapban 2 kazán kellett hozzá.Nekem.Takarékosságát emelném ki,azonban általában szörcsögött egy idő után,folyt a liquid.Melegben,híg lötyi,régebbi kazánnal simán folyatja magát.Amikor beüzemeltem a suboxot,elképedtem,hogy az e-cigizés ilyen jó is lehet?!0,5 ohmos kazánnal,gond nélkül tüdőre kapva hatalmas füstfelhőket eregettem.Nem bírtam letenni!Az a hideg füst!Az íz!Autóban is kipróbáltam 40 w-n,feltekert ablaknál.Alig láttam ki,pár másodpercig :) Ugyanazt a liquidet 3x ízletesebbnek éreztem,és ettől kezdve az Ego-t felraktam a polcra...Szóval olyan ez,mintha egy Trabant után beülnél mondjuk egy Audiba.6-700 ft volt a kazán az egohoz,és 1000-1200-ért a suboxhoz.Azonban az élmény megéri!Természetesen tekertem én is magamnak,és az is finom ízeket adott.Visszahozta az árát,korábban havonta 15 ezret költöttem cigire,az elektromosra átállás után ez lecsökkent havi 6-ra.26 rugó volt a Subox,itthonról rendeltem.Most éppen 34 dollár a fastechen.Már nem újdonság,azonban lehet hogy klón.Persze sok minden van a webshopokon,és ez is kellene,meg az is tetszik,de maga a gőzölés 6 rugó volt egy hónapban.Utólagosan bánom hogy nem előbb vettem subox-ot,mert a gagyi ego miatt már-már azt gondoltam,hogy ez az egész e-cigizés is gagyi.Szóval én mindenkinek ajánlom!
2016. szept. 3. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!