Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem menő a cigi?

Miért nem menő a cigi?

Figyelt kérdés

"De nem menő cigizni,nagyon égő!"

És mi benne az égő?

2010. márc. 16. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
EZAZZZZZ!!! Pontozz le!!!
2010. márc. 17. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

nagyobb leszel tőle jobbfej erősebb és impotensebb

a kutatók kimutatták h a dohányzás nem káros ha a segglyukadban is ég 1 szál

így a két szál hatástalanítja egymást és egészségesebbleszel

egyszóval menő

2010. márc. 18. 23:18
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos sokan nem jönnek rá, hogy tényleg ciki. Pedig fiatalon nem szabad elkezdeni, akkor talán később sem fog rászokni az ember.

Nők esetében meg különösen cikinek érzem, nem mintha férfiaknál menő lenne, csak sajnos erre maguktól nem jönnek rá a nők.

2010. márc. 19. 17:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert a tüdőtágulás, asztmatikus hörghurut (mindkettő mindenkinél jelentkezik!!!) minden szerintem, csak nem menő. mi benne az égő? hát nekem eléggé égne a pofám ezekkel a betegségekkel a TB kontójára kezeltetni magam, úgy, hogy ráadásul én csináltam magamnak őket...
2010. márc. 20. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem például azért is, mert egy kis hülyegyerek még idiótábban néz ki cigivel a szájában, mint amilyen alapból.

Nemrég szoktam le a cigiről, 8 év dohányzás után, és most látom csak igazán, milyen szánalmas a cigaretta. Egyfolytában azt a büdös, mérgező sz@rt szívni...Én is hülye voltam, Én is idiótán néztem ki vele, mérgeztem magam...De megjött az eszem:)

2010. márc. 20. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
38%
Attól még hogy egészségtelen szerintem menő.Amúgy is a kérdező nem arra volt kiváncsi milyen káros hatásai vannak a dohányzásnak hanemarra hogy menő e.Mér a kábitószer is egészségkérosító mégis az a menő aki használja.
2011. dec. 19. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!