Van olyan hogy nem üt a fű?
Sziasztok! :)
Létezik olyan, hogy valakinek nem üt be a fű? Persze nem történt meg ilyen, de tegyük fel valaki többször próbálkozott (megbízható emberek által jónak ítélt) fűvel, de nem sikerült beállnia. A tekerésével lehet probléma? Nem tüdőzheti rosszul... Vagy egyszerűen csak szar a cucc? Mi lehet a baj?
-TERMÉSZETESEN NEM TÖRTÉNT ILYEN, CSAK ÉRDEKEL, HOGY VAN-E ILYEN-
Van, de nagyon ritka. Ha tényleg jó minőségű a játék, akkor azt így vagy úgy megérzed. (Vannak akiknek nem jön be az érzés, de attól még beállnak csak nem élvezik).
A tekeréssel lehet probléma, ha levegősre csinálod, akkor ugye néha "durran" egyet, és akkor elszáll egy csomó jó hatóanyag a levegőbe. A nem megfelelő tip is ronthat az élményen, akkor is ha túl nagyra akkor is ha túl kicsire van hajtogatva.
A tüdőzésnél ha nem tartod lent elég ideig, akkor is előfordulhat, hogy nem üt be. Tudom, hogy van valami tanulmány ami kimutatta, hogy a THC már a szájból elkezd felszívódni, felesleges lent tartani, viszont a "nagybácsikám régi szobatársa" (:D) kipróbálta anélkül hogy lent tartsa, és nem ütött be. Ez függ a fű erősségétől és mennyiségétől de általában 3-5 másodpercig érdemes lent tartani a füstöt, a maximális hatás érdekében.
Én is sokszor hallottam már ilyet.Vagyis olyat, hogy az első alkalommal nem hat rá, de aztán ugyanúgy beállnak.Az egyik ismerősömet az első 3-4 alkalommal nem ütötte meg.(profi volt az áru)Aztán a következő szétcsapta rendesen. :D Idáig ez a legextrémebb, amivel találkoztam.
Az meg teljesen mindegy, hogy hogyan van megtekerve.Ha rosszul van megtekerve vagy túl kicsi a csiga, akkor max félreég, gyakran bealszik, nehezen lehet szívni, kieshet a csiga, lekonyul a cigi stb, de a hatása ettől még nem maradhat el.
Ha jó az áru, akkor nem muszáj lent tartani ahhoz, hogy hasson.Azért szokták minél tovább lent tartani, hogy erősebb és tartósabb legyen a hatása.Aki nem füves, annak két normális slukktól be kell hogy álljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!