Krissz96 kérdése:
Ha rendelek házi dohányt internetről, de nem dohányt küldtek hanem fűrészport akkor tehetek feljelentést a rendőrségen?
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 15:42
11/12 anonim válasza:
Bár ki termeszthet saját felhasználásra dohánylevelet a kertjébe, de még azért is meg kell fizetni a jövedéki adót. Valamint legjobb tudomásommal nem értékesítheti. Feljelentést tehetsz, de a törvény nem ismerete nem mentesít a következményei alól. Meg fognak büntetni. Olyan mint ha egy dohány csempésztől vásároltál volna. Viszont van ingyen hívható telefon tanú nevezetű zöld szám. Ott például elsírhatod a bánatod. Meg a NAV bejelentő oldalain is. Vagy ha vállalod a büntetést akkor magán vádi eljárásban kérheted a kártalanításodat. Sokáig tart, meg kell előlegezned az eljárás költségeit és nem biztos, hogy lesz miből behajtani a tartozást.
12/12 5071 válasza:
Én a helyedben feljelenteném az orbánviktorba (ge*ibe! Azt mondd, hogy az egyik családtagod vásárolta! Terhelő vallomást hozzátartozóra úgysem kell tenned. Én meg sem nevezném pontosan, hogy ki volt az.
Viszont az komoly, hogy ezek a gyerekek így külön írnak mindent? Pl. ez, aki még a bárkit is külön írta... De nem ő az egyetlen szerencsétlen, feljebb is dugig van. Én eddig azt hittem, hogy ezek csak viccelnek, vagy alsó tagozatosok, de annyian írnak így! Már a szakmunkásban is átengedik az analfabétákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!