Hogy kell házilag liquid folyadékot keverni?
Hallottam, hogy lehet házilag is keverni, apám elektromos cigizik, nagyon sokat költ a bennelévő aromára.
És érdekelné, hogy kellene venni a házikészítésű Liquid folyadékot?
3-4 hónapja szívja, szóval nem profi.
Szia:) osztálytársammal úgy csináljuk, hogy veszünk sima Liquidet + hozzá aromát.
Rá van írva mindre a keverési arány de mi úgy szoktuk hogy "Kábé ennyit ebből meg egy kicsit ebből"
akár saját ízeket is kifejleszthet, mi összekevertük a fahájasat és az energiaitalost és atom jó lett *-*
A lényeg hogy van a Liquid ami mar és önmagában nem érdemes szívni
+ hozzá lehet kapni aromákat
fogod összeöntöd (bele a tartályba) és kész is.
Tapasztalat kérdése milyen lesz:)
A neten vannak erről leírások, videók.
Írd be : E-liquid házilag
Különben meg nem olyan drága a lötyi -a rendes ciginél sokkal olcsóbb. Én sokat dohányoztam, de a liquid most 5 ezerből kijön havonta, ami bagatell a rendes cigi árához képest.
Azt viszont nem ajánlom amit az előző írt, hogy csak úgy találomra kutyulgass -mert az tényleg drága lesz- ha nem is pont pénzben, hanem egészségben.
Különben az E-cigi boltokban tényleg kaphatók alap folyadékok és aromák, amit izlés szerink keverhetsz. De pipetta, meg fecskendő kell amivel kiméred és adagolod. Ezek nem nagy befektetések és akkor mindig pontos és egyforma lessz a cucc. Egy kaja főzésnél sem lehet csak úgy össze-vissza bedobálni a fazékba mindent.
Neki heti 2000 a lötty+ most a porlasztó megy szét, aztán az akkut kell cserélni, a szipka megy szét stb. Szóval ezeket összeadva majdnem dragabb mint a rendes cigi.
De köszönöm a válaszokat! Ha volna még másnak is tanácsa szívesen várom! :D
Én rendes cigiből másfél dobozzal szívtam naponta. Az havi 30 ezer legalább, de inkább 40 - ha sodrom is több mint 10 ezer.
Most a lötyi olyan -5 ezer
a porlasztó 600 -hha én újítom fel 200 sincs
Ez max 6000 Ft. Az akku bírja közel 1 évig -havonta 500 Ft-ra jön ki.
Ego V3
Liquid folyadék. :D
Először azt hittem, hogy egy fake kérdés lesz. :D
A profi szaküzlet a megoldás. Ott mindannyiunkénál hasznosabb infót kapsz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!