Szeretem hosszan taposni a csikket, gáz? (19l)
Figyelt kérdés
Nemrég óta cigizek,és szeretem hosszan taposni a csikket,hangsúlyozom,nem vagyok lökött!!!!2015. szept. 29. 19:20
13/17 A kérdező kommentje:
Miért akar mindenki a csikk helyében lenni?
Nem értem?A csikket jól esik eltaposni,de embert nem taposok el,nem vagyok gyilkos!
2015. nov. 7. 15:21
14/17 A kérdező kommentje:
Mr Pofon nem taposlak meg,kopj le!
2015. nov. 7. 15:33
15/17 anonim válasza:
Azért, mert szeretik az ilyen tsundere lányokat.
16/17 anonim válasza:
A kolléganőm pár éve mesélte, hogy a buszmegállóban odament hozzá egy srác és azt kérte, hogy amikor elszívta a cigit, akkor majd tapossa el... (többször elnézést is kért, de a kolléganőm aranyos volt és megtette neki, hiszen nem nagy kérés és ha ez őt izgatja, akkor ez belefér :) Nem vagyunk egyformák; Napoleon is sürgönyzött haza a királynénak, hogy 2 hét múlva érkezem, addig ne fürödjél le! Hát istenem, őt azok az "illatok" izgatták...
17/17 anonim válasza:
Hitler állítólag a qrváival tapostatta magát,úgy olvastam!
Minden nagy ,,Antikrisztus'' idióta volt,és nők alázták őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!