Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem "szeretem" a cigit?

Miért nem "szeretem" a cigit?

Figyelt kérdés
2 hónapig ha cigiztem napi 1-2 szálat ha elszívtam de egy idö után kezdett a cigi nagyon rossz lenni nem tudom,hogy miért de rossz volt! Már vagy 1 hónapja nem gyújtottam rá! rá akarok gyújtani bármikor de belegondolok,hogy milyen rossz "íze" volt a ciginek inkább mégse gyújtok rá! Miért van ez??? Kék multit szívtam!
2013. szept. 16. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor van ez a rossz íz, ha beteg vagyok, olyankor a szervezet tiltakozik a cigi ellen, nem voltál akkor náthás, vagy torokfájós, esetleg gyomroddal nem volt baj?
2013. szept. 16. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De minek akarsz dohányozni?
2013. szept. 16. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
A kék multit én is abbahagytam, mert egy idő után túl erősnek éreztem, egyébként örülj neki, hogy nem kívánod, legalább nem szoksz rá. Ha alkalmanként mégis rágyújtanál, akkor fehér dobozos cigit vegyél, vagy sárgát, azok gyengébbek, mint a kék.
2013. szept. 16. 16:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Én ha cigiznék szerintem egyböl leszoknék mert egy idö után megunnám!
2013. szept. 16. 20:52
 5/7 anonim válasza:
19évesen kékmultival próbáltam ki, pár év múlva gyújtottam újra, nagyritkán narancs pallmallt szoktam, lehet neked is erős a kékmulti. F/29 Hány éves vagy kérdező?
2013. szept. 17. 09:18
 6/7 A kérdező kommentje:
17 de a csinált cigit jobban szeretem! :D
2013. szept. 17. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát rohadt büszke lehetsz magadra. -.-
2013. szept. 17. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!