Tudnátok esetleg ajánlani e-cigit?
Istick30w+aspire nautiluis
vagy
Istick30w+subtank
Stb.
Szia!
Istick-et én is tudom ajánlani. Van istick zazo néven is, az kicsit olcsóbb. Viszont ugyanabban a gyárban, ugyanazon alkatrészekből összerakva.
Kazánt ajánlani már nehezebb mert nagyban függ a te igényeidtől, amivel mi ugye nem vagyunk tisztában, de mivel még nem e-cigiztél, ezért valszeg még te se tudod, hogy mi kéne neked.
A következő kérdésekkel viszont talán közelebb jutunk a megoldáshoz:
1. Hány éve cigizel?
2. El tudod képzelni, hogy egyből tüdőre szívd? Vagy inkább legyen olyan mint a hagyományos cigi, egy kis lég ellenállással szájból tüdőre?
3. Későbbiekben szeretnél esetleg felújítható kazánnal szórakozni? Azaz saját fűtőtekercset tekerni ellenálláshuzalból, kikísérletezve a számodra leginkább megfelelő tekerést, majd vattát belehúzni, levágni, stb.
Vagy inkább közel áll hozzád az, hogy 2-3 hetente beletekersz egy új gyári patron, amit a boltban veszel 800-1000ft-ért darabját, s akkor nem kell vele szórakozni?
4. Talán a legfontosabb, mennyi a keret?
Jómagam 4 hete váltottam e-cigire, 17 évnyi cigizés után, szóval most pont eléggé benne vagyok a témában, és tapasztalatom is sok van már. Túlvagyok 4-5 fajta kazán próbáján.
Én amikor fontolgattam a váltást, a rendelkezésre álló keretet úgy számoltam ki, hogy kiszámoltam 1 hónapra levetítve mennyibe kerül a cigaretta. S eldöntöttem magamban, hogy ha váltok, akkor ennyi pénzt fogok rászánni, cserébe viszont akármilyen szar is lesz esetleg, 1 hónapig mindenképpen szívni fogom, és addig nem térek vissza sima cigire.
Így 30.000,-Ft-ból 16.000,-Ft-ért vettem egy istick 50W-osat használtan egy kanger aerotank v2 kazánnal, hozzá még egy kanger subtank mini kazánt, hátha nem jön be az aerotank, no meg hozzá mindenféle nikotinos lötyit.
Hálistennek annyira bevált a dolog, hogy eszemben sincs visszaváltani sima cigire. Szóval szerintem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!