Ha most próbálom ki elősször a cigit es letüdőzöm nem lehet semmi bajom tőle?
Figyelt kérdés
Tehát arra lennék kiváncsi ha most cigarettátok elősször és letüdőzöm nem lehet tőle semmi bajom nagyon? Nem kérek NEVELÉSI válaszokat ,, hogy ne csináljam meg stb.2015. szept. 24. 13:45
2/7 anonim válasza:
Szédülni fogsz és fulladozni, köhögés jön rád, csípni fogja a torkod.
3/7 anonim válasza:
Én is ma szívtam el az elsőt, nem volt olyan szörnyű mint gondoltam. Igaz gyenge fajta volt, kicsit köhögtem, egy kis kellemes szédülést is éreztem. Ennyitől nem lesz semmi bajunk, legalább a kíváncsiság elmúlt. Nem is akarok többet szívni,megtudtam hogy tényleg semmi jó nincs benne. Drága,büdös,egészségtelen és még csak nem is olyan jó élmény,hogy mindez megérje.Persze kipróbálni nem olyan nagy baj,csak ne szokj rá te sem. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .
3-as valaszolo milyen cigivel probaltad ki?
2015. szept. 25. 08:06
6/7 anonim válasza:
Elsőre egy picit köhögtem, de utána sóvárogtam a cigiért, szóval valószínűleg nem szoksz rá, de ez teljesen emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!