Káros ha letüdőzöm a vizipipát?
majd jön a sok okostojás, és le is fognak pontozni kőkeményen, de ne hallgass rájuk könyörgöm gondolkodj logikusan...
a vízipipában is füst keletkezik, a füst lecsapódott formáját nevezzük kátránynak, bár a vízben rengeteg káros anyag kicsapódik és a hosszú cső belsejében is sok anyag lerakódik, de ettől függetlenül füstöt lélegzel be, és ami a füstből a tüdődben lerakódik, az ugyan úgy kátrány...
Másik fele: Én tökig letüdőzöm, onnan karikázok, etc, és alapvetően ha kipihent vagyok és egészséges, semmi problémát nem okoz. De EMBERE VÁLOGATJA. Ha neked ez ilyen gondokat okoz, NE tüdőzd le, csak "szivarozgass" vele, vagy szívj be kevesebb füstöt, fokozatosan kell ezt is. Van pár ismerősöm akiket figyelemmel tudok kísérni az első alkalom óta, és bizony elsőre ők is sokszor köhögtek, etc, olyankor gyengébbre vettük, kevesebbet szívtak stb., mert ha nem élvezed/tönkrevág, nincs semmi értelme.
A kérdésre válaszolva, igen káros, mint minden füst, ez sem tesz feltétlen jót vele, de a ciginél talán jobb. (De ez egyéni preferencia, sok vita van róla, szerintem(!) a vízipipa heti 1-2x nem olyan vészes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!