Ezt most minek nevezik? Rá vagyok szokva vagy sem? Többi lent
Pedig pusztán jóakarásból írom: most tedd le,míg nem hiányzik nagyon! Hidd el,mindenki így kezdi, te már valamelyest rászoktál,de még menthető. Én is így kezdtem, és már 10 éve nem tudom letenni, mert én pedig a falat kaparom,ha nem tudok rágyújtani (de nem is megyek olyan helyre,ahol nem tudok,mert már attól szorongok,ha rá gondolok). És én napi másfél, 2 doboznál (!!) járok. Havi 60 ezer megy el rá..és mellesleg köhögök mint egy rohadt TBC-s, és nem bírom a fizikai terhelést sem úgy, mint rég. Te még biztos bírod,én most a távoli jövőképedet írtam le saját magam alapján. És hidd el, hogy nem olyan egyszerű letenni,mint hiszed. Én nem tudtam eddig, pedig többször nekifutottam. Csak sajnos olyan függő vagyok (egy netes teszt szerint) hogy fizikai 10/9, pszichés 10/10-es. Olvasgasd a leteszemacigit.hu-t, ott van a etszt is,meg tudod nézni,mennyire vagy függő. Tanácsok is vannak. Szóval nem vagyok antibagós,csak nem akarom,hogy úgy járj, mint én. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!