Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 14 évesen dohányzom, alkalmank...

14 évesen dohányzom, alkalmanként. Mit gondoltok erről? (többi lent)

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Nem az a fajta aki mindenféle rosz társaságokba belekeveredik. Az átlagnál sokkal érettebbnek tartom magam. Nagyon komolyan gondolom a tanués és az életet is! Nagyon fontos az eglszségem, és régen mindig elítéltem aki dohányzott, és sosem értettem miért csinálják. Most én is ugyanezt csinálom. Alkalmanként szoktam cigizni, de van amikor 1-2 hetet végig:/ Általában pattintós cigit szívok. Kérlek, értelmes válaszokat adjatok:) Köszönöm!
2015. aug. 10. 09:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Komolyan gondolod az életed? Akkor ne cseszd el most.
2015. aug. 11. 20:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Gondolj sok pénzre. Nagyon nagyon sok pénzre. Na, az fog elmenni cigarettára és nagyon bánni fogod. Ha rászoksz, márpedig az alkalmi dohányzásból hamar az lesz, ugye te is írod, hogy van amikor már hetekig nyomod.

Gondolj arra a pénzre.

üdv

egy hülye dohányos aki nem gondolt :D

2015. aug. 20. 19:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem gondolok erről semmit, mivel 14 évesen én is ezt csináltam, pedig kitűnő tanuló voltam, és amúgy semmi gond nem volt velem, mint ahogy veled sem. Nem csak a rossz gyerekek cigiznek, úgyhogy nyugi, ettől nem vagy különleges.
2015. aug. 24. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!