Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez mért van most, nem értem?!

Ez mért van most, nem értem?!

Figyelt kérdés
Hogy lehet az hogy már elszivtam nem tudom hány dobozzal cigit és nem szoktam rá.Ne értsd félre nem akarok rászokni már elöntöttem agyban hogy soha nem fogok rászokni .De néha azért jol esik 1-2 szál.(pár hónaponta).Tehát ez hogy lehetséges?
2010. márc. 6. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Ebből lesz később a függőség.
2010. márc. 6. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de Én is igy vagyok ezzel. Néha megkívánom, ha van a körömbe vkinél, de ha nincs nem is gondolok rá. Régen cigiztem, leszoktam, most néha 1-1 szál becsúszik, de utánna mindig rájövök, hogy annyira nem is kívántam.:)
2010. márc. 6. 19:00
 3/8 anonim válasza:
43%
taknyosok.. az iskolaval foglalkoznatok..
2010. márc. 6. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
9%

az utolsó válaszolónak...a krva anyádat:)

énis így vagyok.... bulikban általában 4-5doboz egyedül.. és már 3éve ez megy naponta 1-2szálat, mert jól esik:)

szóval ez a nonfüggőség:)

nem tudol rászokni a dohányzásra:) mint ahogy az alkoholra sem, a drookra sem..

eza nonfüggőség

1000 emberből 2képes rá:)

nem tus rászokni semmire sem:)

szóval egésszégedre váljék:)

2010. márc. 7. 01:46
 5/8 anonim válasza:
64%
Utolso valaszolo! Elobb tanulj meg irni aztan utana anyazz!! Neked is inkabb nyelvtan orara kene jarni ahelyett hogy it anyazol! :D GYOKER
2010. márc. 7. 07:59
 6/8 anonim válasza:

Szerintem meg már függő is vagy .

Én nagy keservesen hagytam abba 1 éve.

Rászokni nagyon könnyű csak abba hagyni nehéz. Én már tudom.Te ezután fogod tudni.

2010. márc. 7. 17:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Mért lennék függö? Már 4-5 hónapja egyetlen szált sem szivtam, mert 1. nem kivánom 2. visszataszitó szaga van!

Na akkor most ki van rászokva?

2010. márc. 12. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 03-07 01:46

Hát bulikban 4-5 doboz. Ne nézzél már hülyének.Esetleg 1-2 doboz. A 4-5 nagyon sok lenne, és igaz inkább mennyél nyelvtan órára minthogy itt kanyulj.

2010. márc. 14. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!