Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szidjatok le! Nagyon sokszor...

Szidjatok le! Nagyon sokszor próbáltam letenni a cigit, egy hétre sikerült de ha elkap az ideg az első a cigi és ez miatt utálom magam! Mit tegyeeek?

Figyelt kérdés
10 éve dohányzom 25 éves vagyok, utálom, hogy bagó szagom van, a párom is utál mert dohányzom és kibárándító, h a sok ellenérv miatt szívom! Hát ki vagyok akadva magamon! Valaki akinek van valami tehetsége akár mocskos formában is de olvasson már be nekem, valami jó mély, durva előadásban, hátha valaki tud úgy rám hatni (bár h már a párom sem akkor kétlem, de hátha), hogy elgodolkodjak mekkor gyenge kaki vagyok! Köszönöm!
2015. júl. 27. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj!

Nem lehetetlen! 21 év után tette le a nevelőapám. 8-9 évesen kezdte a cigit(nem viccelek).

Anyám nagyon sokat zaklatta érte"Tedd le, büdös vagy tőle, hányingerem van a füsttől, hamutál vagy, nem akarod letenni mert gyenge vagy stb..." Félévig nyúzta.

Aztán már ott tartott, hogy feladja, nem bírja letenni.

Egynap viszont felkelt, kivett a teli doboz Piros Viceroy-ból 5 szálat és kidobott 14 szál cigit a kukába dobozostól.

Kettévágott egy szálat, a szűrős részt meghagyta a másikat eldobta. A kávéhoz elszívott egy fél szálat, vett egy doboz Nikotin rágót és aznap 3-at vett be belőle.

Nagyon rosszul nézett ki, egésznap fáradt volt, magaalatt volt, verte a víz, reszketett. De Bejött és akkor hozzám Ennyit Szólt: "Te gyújtottál már rá életedben?" Mondom nem. Alig hitte el. De Ennyit fűzött hozzá "Ha kipróbálod óvátosan, minden egyes porcikám megdöglik egy nyavalyás cigiért"

Akkor átgondoltam mindent feltettem a kérdést "Érdemes egyáltalán szívni?" Nem dohányoztam előtte, de a környezetemben sokan szívták.

Aznap 3 félszálat szívott, másnap 2 félszálat és azóta e-cigizik.

Igaz egyszer vett egy dobozzal mikor nagyon felhúzta magát és lelépett itthonról, rágyújtott de 5 slukknál eldobta, azt mondta, hogy olyan rosszul volt tőle, hogy azt hitte ott viszi el a mentő.

Azt tanácsolom, hogy tűzz ki egy napot, ne kösd semmihez!

Este szívd el az utolsót, dobd ki a dobozt és reggel úgy kelj fel, hogy nem gyújtasz, Max egy félszál a kávéhoz.

Gondolj a barátnődre mikor rágyujtanal! "Barátnőm vagy a cigi a fontosabb?"

Döntsd el magadban, minden fejben dől el! Ne halogasd, ne kösd ahhoz, hogy "Majd ha megjön a fizetésem, majd ha rosszul leszel, majd ha kifogy a gyújtóm..stb"

Ne Menj egy ideig dohányzó helyekre! Kerüld a dohányzó társaságot kb egy hétig. Cigizel a lakásban? Takarítsd ki! Ne maradjon Sehol füst!

Mi amikor leszokóban volt a fater elmentünk túrázni, hegyet másztunk. Csak, hogy ne legyen alkalma a cigire gondolni.

Rogzísd, hogy a cigi drága, haszontalan, káros! Több mint 4000 kémiai anyag van a cigiben!

Kb 20-30 rákkeltő.

Mindent Tegyél el ami a cigire emlékeztet; Hamis, gyújtó, stb. Ne is beszélj róla!

Remélem segített ez a komment!

Egy zöldkéz jöhet!:)

Menni fog! Szurkolok!

2015. júl. 29. 01:11
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kommenteket! Az utolsó is nagyon jó és tényleg hasznos volt! A csicskás hozzászólás is :D Aranyosak vagytok és jó látni, hogy vannak emberek akik tényleg segíteni akarnak és időt nem sajnálva hosszú hosszú szöveget írnak ide! Megpróbálom! A kitűzött nap a holnap az az 07.30. csütrötök! Irni fogok, hogy hogy bírom és köszönöm mindenkinek még egyszer!
2015. júl. 29. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!