Szidjatok le! Nagyon sokszor próbáltam letenni a cigit, egy hétre sikerült de ha elkap az ideg az első a cigi és ez miatt utálom magam! Mit tegyeeek?
Hát figyelj!
Nem lehetetlen! 21 év után tette le a nevelőapám. 8-9 évesen kezdte a cigit(nem viccelek).
Anyám nagyon sokat zaklatta érte"Tedd le, büdös vagy tőle, hányingerem van a füsttől, hamutál vagy, nem akarod letenni mert gyenge vagy stb..." Félévig nyúzta.
Aztán már ott tartott, hogy feladja, nem bírja letenni.
Egynap viszont felkelt, kivett a teli doboz Piros Viceroy-ból 5 szálat és kidobott 14 szál cigit a kukába dobozostól.
Kettévágott egy szálat, a szűrős részt meghagyta a másikat eldobta. A kávéhoz elszívott egy fél szálat, vett egy doboz Nikotin rágót és aznap 3-at vett be belőle.
Nagyon rosszul nézett ki, egésznap fáradt volt, magaalatt volt, verte a víz, reszketett. De Bejött és akkor hozzám Ennyit Szólt: "Te gyújtottál már rá életedben?" Mondom nem. Alig hitte el. De Ennyit fűzött hozzá "Ha kipróbálod óvátosan, minden egyes porcikám megdöglik egy nyavalyás cigiért"
Akkor átgondoltam mindent feltettem a kérdést "Érdemes egyáltalán szívni?" Nem dohányoztam előtte, de a környezetemben sokan szívták.
Aznap 3 félszálat szívott, másnap 2 félszálat és azóta e-cigizik.
Igaz egyszer vett egy dobozzal mikor nagyon felhúzta magát és lelépett itthonról, rágyújtott de 5 slukknál eldobta, azt mondta, hogy olyan rosszul volt tőle, hogy azt hitte ott viszi el a mentő.
Azt tanácsolom, hogy tűzz ki egy napot, ne kösd semmihez!
Este szívd el az utolsót, dobd ki a dobozt és reggel úgy kelj fel, hogy nem gyújtasz, Max egy félszál a kávéhoz.
Gondolj a barátnődre mikor rágyujtanal! "Barátnőm vagy a cigi a fontosabb?"
Döntsd el magadban, minden fejben dől el! Ne halogasd, ne kösd ahhoz, hogy "Majd ha megjön a fizetésem, majd ha rosszul leszel, majd ha kifogy a gyújtóm..stb"
Ne Menj egy ideig dohányzó helyekre! Kerüld a dohányzó társaságot kb egy hétig. Cigizel a lakásban? Takarítsd ki! Ne maradjon Sehol füst!
Mi amikor leszokóban volt a fater elmentünk túrázni, hegyet másztunk. Csak, hogy ne legyen alkalma a cigire gondolni.
Rogzísd, hogy a cigi drága, haszontalan, káros! Több mint 4000 kémiai anyag van a cigiben!
Kb 20-30 rákkeltő.
Mindent Tegyél el ami a cigire emlékeztet; Hamis, gyújtó, stb. Ne is beszélj róla!
Remélem segített ez a komment!
Egy zöldkéz jöhet!:)
Menni fog! Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!